Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΠΟ: Ετοιμάζει... «ράμματα» (και) για τη φούστα

ΕΠΟ: Ετοιμάζει… «ράμματα» (και) για τη φούστα

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ετοιμάζεται -όπως έχει προαναγγείλει- να «κυνηγήσει» ποινικά, πειθαρχικά (εντός και εκτός Ελλάδας) και αστικά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαππά, για τη συμπεριφορά τους στη συνάντηση προέδρου, αρχιδιαιτητή με εκπροσώπους των 6 ομάδων που συμμετέχουν στα Stoiximan Super League Playoffs.

Γι’ αυτό την ερχόμενη Δευτέρα (3/4) θα συγκληθεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα να τον εξουσιοδοτήσει για τις περαιτέρω ενέργειές.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ, αναφέρει:«Την Δευτέρα 03/04/2023 θα συνέλθει η Ε.Ε. της ΕΠΟ, με μόνο θέμα την παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο, για την διενέργεια όλων των προβλεπόμενων ενεργειών, ώστε τα γεγονότα της Δευτέρας 27/03/2023 να παρουσιαστούν για ποινική, πειθαρχική και αστική αξιολόγηση ενώπιον όλων των αρμόδιων εθνικών και υπερεθνικών αρχών».

Επιστολή Μπαλτάκου σε Τσέφεριν

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με επιστολή του στον ομόλογό του στην UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση του διαιτητή που -σύμφωνα με όσα είπε ο επικεφαλής στην ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ– αυτοπροτάθηκε να σφυρίξει στον αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για τα Stoiximan Super League Playoffs.

Η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας, αναφέρει: «Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας την διενέργεια έρευνας σχετικά με αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένο αγώνα της Super League 1.

Ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε την σημασία διαλεύκανσης της εν λόγω υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των play offs».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Γιώργος Καντζιλιέρης
Γιώργος Καντζιλιέρης
Ο Γιώργος Καντζιλιέρης είναι έμπειρος δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά.