Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Stoiximan Super League Playoffs: Ο Πινέδα «πλάσαρε» τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ

Stoiximan Super League Playoffs: Ο Πινέδα «πλάσαρε» τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ

Περισσότερο εύκολα απ’ ότι δείχνει το αποτέλεσμα η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο, διατηρήθηκε στην κορυφή και περιμένει να ολοκληρωθεί η -σε εξέλιξη- αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν επικρατήσει του Άρη τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα διατηρηθούν μόνοι τους στην κορυφή με (ανάλογα το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη) 2 ή 3 βαθμούς διαφορά από τους «πράσινους».

Οι φιλοξενούμενοι «μπήκαν σε θέση οδηγού» σχεδόν με το… καλησπέρα. Μόλις στο 9′ ο Ορμπελίν Πινέδα κούνησε τα δίχτυα του Κλέιμαν. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Αλμέιδα είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Αναζήτησαν δεύτερο γκολ για να -ουσιαστικά- «κλειδώσουν» το διπλό αλλά δεν τα κατάφεραν στις όχι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι πήγαν αρκετά καλά (μ’ εξαίρεση τη φάση του 9ου λεπτού) στην αμυντική τους λειτουργία αλλά δεν απείλησαν σοβαρά τους κιτρινόμαυρους.

Το τελικό 0-1 βρήκε την ΑΕΚ να μετράει 66 πόντους και να στρέφει το ενδιαφέρον της στην εξέλιξη του αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού. Ο Βόλος παρέμεινε στους 40 βαθμούς.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (88′ Μεταξάς), Γκάγκι, Ντέλετιτς (88′ Μεσκίντα), Τάχατος (46′ Μπαριέντος), Κάτσε (80′ Καρτάλης), Οζέγκοβιτς (42′ Πιρές).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Βίντα, Τζαβέλλας, Ρότα, Γιόνσον, Πινέδα (74′ Γκατσίνοβιτς), Μάνταλος (84′ Γαλανόπουλος), Ελίασον (90’+3′ Σιμάνσκι), Γκαρσία (75′ Τσούμπερ), Αραούχο (84′ Φερνάντες).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας