Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΌλα τα βλέμματα στη… Λεωφόρο των μονομάχων

Όλα τα βλέμματα στη… Λεωφόρο των μονομάχων

Η 4η αγωνιστική των πλέι οφ βρίσκεται… προ των πυλών, με το ντέρμπι των “αιωνίων” αντιπάλων να ξεχωρίζει, ενώ η ΑΕΚ θα έχει δύσκολο έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η Super League βρίσκεται σε μία πολύ ενδιαφέρουσα καμπή, με την πίεση να αυξάνεται, όπως και οι παλμοί. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα δώσει το μεγαλύτερο… “crash test” του έως τώρα στη σεζόν, μιας και υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης“. Τρεις ώρες νωρίτερα, η “ένωση” θα φιλοξενήσει στην “OPAP Arena” τον Άρη και θα επιχειρήσει να ανέβει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή, περιμένοντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ο “δικέφαλος του βορρά” με τη σειρά του θα επιδιώξει, στην Τούμπα, κόντρα στο Βόλο, να πετύχει νίκη για πρώτη φορά μετά τις 19 Μαρτίου και την πρώτη αγωνιστική.

ΑΕΚ – Άρης

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ξεκινήσει στις 18:00, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι “κιτρινόμαυροι” των 66 πόντων θα ψάξουν το τρίτο συνεχόμενο… τρίποντο, μετά τις αρχές του Μάρτη. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς θα επιχειρήσουν να αυξήσουν τη διαφορά τους ενός πόντου από το Βόλο με συνταγή… Φαλήρου. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους ΣιντιμπέΆμραμπατΦαν Βέερτ και Μουκουντί, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Από την άλλη, ο Τόλης Τερζής δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καμαρά, αλλά και τους τραυματίες Ρουπ και Μ. Γκαρσία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

ΠΑΟΚ – Βόλος

Στις 20:30, ο “δικέφαλος του βορρά” θα φιλοξενήσει τους Θεσσαλούς. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν μείνει στο -9 από την κορυφή και το -6 από την 3η θέση, ενώ μετρούν και δύο συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη, οι “κυανέρυθροι” απέχουν κατά έναν βαθμό από τον 5ο Άρη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη 19άδα του τους Σάστρε, ΚουλιεράκηΚεντζιόρα και Κούρτιτς. Για τον Κώστα Μπράτσο από την άλλη, η μοναδική απουσία είναι αυτή του Τάχατου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το καλύτερο μένει… για το τέλος. Οι “αιώνιοι” αντίπαλοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στις 21:00. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα… σχηματίσει τα δεδομένα σε ότι αφορά την υπόθεση του τίτλου, ενόψει των τελευταίων έξι αγωνιστικών. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να στείλει… μήνυμα, περνώντας ίσως το πιο δύσκολο “τεστ” του έως τώρα φέτος. Ο 3ος Ολυμπιακός, θέλει να μηδενίσει μία διαφορά που πριν λίγους μήνες βρισκόταν στους 12 βαθμούς και να φωνάξει “παρών” στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με δεύτερη μεγάλη νίκη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Μπρινιόλι και Κώτσιρα να ανεβάζουν ρυθμούς το Σάββατο (08/04) και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Παρ’ όλα αυτά, η ενδεκάδα που θα παρατάξει μόνο σίγουρη δεν είναι, με τουλάχιστον… τέσσερις θέσεις να “παίζοντας”. Ο Ζοζέ Ανιγκό από την άλλη, δε θα έχει μαζί του τους Γ. ΡοντρίγκεςΣαμασέκου και Ρέτσο. Ο Παπασταθόπουλος “σφίγγει” τα δόντια και θα βρεθεί στο γήπεδο, όμως η συμμετοχή του είναι ακόμα στον… αέρα, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

18:00 ΑΕΚ – Άρης
20:30 ΠΑΟΚ – Βόλος
21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας