Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟΠΑΠ : Μέγας Χορηγός του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας - Οι...

ΟΠΑΠ : Μέγας Χορηγός του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Η εκκίνηση του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας δόθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα με την έναρξη των εγγραφών.

Το κορυφαίο δρομικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να προσελκύσει, για ακόμη μια χρονιά, χιλιάδες δρομείς από όλο τον πλανήτη.

Η εφετινή χρονιά, μάλιστα, αποτελεί ορόσημο καθώς ο Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 40 χρόνια. Κομμάτι της ιστορίας θα γίνουν όσοι πάρουν μέρος στην εφετινή επετειακή διοργάνωση, στην κλασική διαδρομή των 42.195 μ. και στους αγώνες 10 χλμ. ΟΠΑΠ, Universities Night Run OPAP και 5 χλμ.

Οι εγγραφές σε όλους τους αγώνες γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά – και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – στο site του Μαραθωνίου Αθήνας.

Δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον πλανήτη

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, που κάθε χρόνο εμπνέει εκατομμύρια δρομείς από όλο τον πλανήτη.

Στην εφετινή διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 70.000 δρομείς, 6.500 εθελοντές, φοιτητές από 150 Πανεπιστήμια, 800 εταιρείες και 60 φορείς.

Οι παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τον ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την Περιφέρεια Αττικής, και τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας