Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Διώκεται για «παρακώλυση συγκοινωνίας» λόγω κινητοποίησης

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Διώκεται για «παρακώλυση συγκοινωνίας» λόγω κινητοποίησης

Η συγκέντρωση της 21ης Μαρτίου 2022 «στοίχισε» στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, νέα δίωξη και όπως αναφέρει η ομοσπονδία ως «συνήθης ύποπτος».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Για μία ακόμα φορά, ο “συνήθης ύποπτος” Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κύριος Γιαννάκος καλείται να καταθέσει ανωμοτί στην Αστυνομία για παρακώλυση συγκοινωνίας αυτή την φορά, επειδή κατόπιν συγκεντρώσεως που πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ στις 21-3-2022, ομάδα ατόμων (κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού) κατέλαβε το οδόστρωμα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Εάν δε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε τελέσει παράνομη πράξη, όπως περιγράφεται στην εν λόγω δικογραφία, τότε είναι απορίας άξιο, για ποιον λόγο δεν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω αλλά αντιθέτως σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του ένα και πλέον έτος μετά την εν λόγω συγκέντρωση.

Είναι προφανές, ότι για μία ακόμα φορά επιχειρείται ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, ως μέσο για την κατατρομοκράτηση των εργαζομένων και την κατάλυση των εργατικών αγώνων, που τόσο γενναία δίνουν οι εργαζόμενοι στον χώρο της Δημόσιας Υγείας. Οι εργαζόμενοι, ωστόσο, έχουν αποδείξει, ότι ούτε τρομοκρατούνται ούτε εκφοβίζονται. Συνεχίζουν μαχητικά και οργανωμένα την προσπάθεια τους για βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους και για προστασία του αγαθού της Δημόσιας Υγείας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας