Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΒetsson και ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας ξανά μαζί

Βetsson και ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας ξανά μαζί

Μετά την πολύ πετυχημένη συνεργασία της πρώτης χρονιάς της αναβίωσης του αγώνα, η Betsson και ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας συνεχίζουν μαζί και φέτος.

Από τις 2 εώς τις 6 Μαΐου η φανέλα του «βασιλιά των ελληνικών βουνών», θα είναι για  ακόμη μια χρόνια βαμμένη στα πορτοκαλί, το επίσημο χρώμα της Betsson.

Για να αναδειχθεί ο «βασιλιάς των βουνών» υπολογίζονται οι πόντοι που δίνονται στους ποδηλάτες μόλις περάσουν την κορυφή ενός βουνού, το λεγόμενο σπριντ ανάβασης. Οι πόντοι ποικίλλουν ανάλογα με τη δυσκολία της ανηφόρας. Έτσι τα βουνά χωρίζονται σε κατηγορίες, με τα πιο δύσκολα να δίνουν περισσότερους πόντους και τα πιο εύκολα λιγότερους αντίστοιχα. Όποιος αθλητής έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στο τέλος του γύρου, κερδίζει την πρωτιά στη συγκεκριμένη βαθμολογία.

Η Betsson, μεγάλος χορηγός της σπουδαίας αυτής αθλητικής διοργάνωσης, αποτελεί ένα παγκόσμιο όμιλο, προερχόμενο από τη Σουηδία, με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες.

Είναι εισηγμένη από το 2000 στο Χρηματιστήριο της Στοκχόλμης και έχει ως απόλυτο στόχο να προσφέρει 100% Διασκέδαση, την οποία και προσφέρει στην Ελληνική αγορά από το 2021, έχοντας λάβει μάλιστα την πρώτη νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας