Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Stoiximan Super League Playoffs: «Άνθισε» και στο Πανθεσσαλικό το τριφύλλι

Stoiximan Super League Playoffs: «Άνθισε» και στο Πανθεσσαλικό το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία τίτλου. Σήμερα (26/4) έφυγε νικητής -στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs- και από το Πανθεσσαλικό στάδιο. Όπου, επικράτησε του Βόλου με 2-0.

Πλέον, περιμένει την ολοκλήρωση του βραδινού (21:00) ντέρμπι στην «Opap Arena», ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, για να ξέρει με ποια δεδομένα θα υποδεχτεί την ερχόμενη Κυριακή (30/4) τους «κιτρινόμαυρους» στον… τελικό του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1.

Οι «πράσινοι» από την αρχή της αναμέτρησης πήραν τον έλεγχο και προσπάθησαν να φτάσουν σ’ ένα γκολ. Αντιμετώπισαν δυσκολίες με την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων και όσες φορές κατάφεραν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ απώλεσαν τις ευκαιρίες.

Μια φορά στο πρώτο ημίχρονο παραβίασαν την εστία του Αυγερινού, με κεφαλιά του Παλάσιος (25′), αλλά το γκολ ορθά ακυρώθηκε από τον διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο, ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τριφυλλοφόροι έφτασαν στην υλοποίηση του στόχου τους σε χρόνο… dt. Πριν ακόμα σβήσει ο ήχος από τη σφυρίχτρα του διαιτητή, ο Ιωαννίδης -από γύρισμα του Μαντσίνι– έκανε στα 15 δευτερόλεπτα το 0-1. Στο 65′ ο Σπόραρ -με κεφαλιά «ψαράκι»- έκανε το 0-2 και η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς που ήθελε και περιμένει τα νέα από την «Opap Arena».

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (46′ Μπαριέντος), Μεταξάς (82′ Οικονομόπουλος), Γκάγκι (67′ Σι), Τσίρινος (67′ Πιρές), Οζέγκοβιτς, Ντέλετιτς (79′ Καρτάλης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάρλια, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (74′ Πούχατς), Πέρεθ, Τσέριν (68′ Τσοκάι), Μαντσίνι, Παλάσιος (60′ Μπερνάρ), Βέρμπιτς (69′ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (60′ Σπόραρ).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας