Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Stoiximan Super League Playoffs: Ο Άρης «σφιχταγκάλιασε» την 5η θέση

Stoiximan Super League Playoffs: Ο Άρης «σφιχταγκάλιασε» την 5η θέση

Ο Άρης πέτυχε απόψε (26/4) τον στόχο του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όπου, για την 6η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs, επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου από τον Παναθηναϊκό, οι «κίτρινοι»… κρατούν στα πόδια τους το «εισιτήριο» για το UEFA Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησαν μόλις στο 3′ αλλά ο Μασούρας, χωρίς αντίπαλο, δεν κούνησε δίχτυα. Οι γηπεδούχοι, περίπου στο 20λεπτο, βελτίωσαν την απόδοσή τους και άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στην αντίπαλη εστία. Σε «θέση οδηγού» μπήκαν στο 36′ με φοβερό γκολ που πέτυχε ο Πάλμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μάκελι, είχε δώσει νωρίτερα επανάληψη στο κόρνερ επειδή ο Πίρσμαν ήταν στο έδαφος.

Οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια για ξεκούραση και οδηγίες, χωρίς ν’ αλλάξει το σκορ. Αυτό συνέβη στο 65′ όταν -μετά από λάθος του Μπα– ο αμαρκάριστος Νταμπό «φύσηξε» την μπάλα προς τα δίχτυα και έκανε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Από σέντρα του Ανδρούτσου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαζικού, κατόπιν στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. έγινε χρήση του VAR, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μπακαμπού μείωσε σε 1-2 (70′).

Στα υπόλοιπα 20 λεπτά της κανονικής διάρκειας και στα περίπου 8 του έξτρα χρόνου το σκορ δεν άλλαξε. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε και ανησύχησε τους γηπεδούχους με τον Ελ Αραμπί (90’+6′). Έτσι, ο Άρης έφτασε τους 47 βαθμούς αφήνοντας τον Βόλο στους 40. Ο ολυμπιακός έμεινε στους 63.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Πάλμα (58′ Ιτούρμπε), Νταμπό (89′ Ενκουλού), Ματέο Γκαρσία (76′ Καμάτσο), Καμαρά (89′ Χριστοδουλόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ (86′ Ραμόν), Μπα, Σωκράτης, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Κασάμι (59′ Ιν Μπεόμ), Φορτούνης, Μασούρας (59′ Μπιέλ), Βρουσάι (74′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (86′ Ελ Αραμπί).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας