Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΔήμας για την έξοδο από την Εποπτεία: Κλείνει οριστικά ένα δυσάρεστο κεφάλαιο...

Δήμας για την έξοδο από την Εποπτεία: Κλείνει οριστικά ένα δυσάρεστο κεφάλαιο για την Ελλάδα

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, μίλησε σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό για την έξοδο της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία αλλά και την πορεία της ελληνικής οικονομία εν μέσω διεθνών οικονομικών και υγειονομικών κρίσεων.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κλείνει οριστικά ένα δυσάρεστο κεφάλαιο για την Ελλάδα, την οικονομία τους πολίτες. Ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα όπου η Ελλάδα έχει δυνατότητα χάραξης οικονομικής πολιτικής, κοινωνικής και φορολογικής πολιτικής».

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία είναι ένα σημαντικό βήμα για να ανακτήσουμε την επενδυτική βαθμίδα εντός του 2023 που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους στόχους της κυβέρνησης.

«Στην Ελλάδα, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια ζήσαμε έναν έντονο διχασμό, λαϊκισμό και σημαντικά πολιτικά λάθη τα οποία θα πρέπει να δούμε πώς να αποφύγουμε» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Χ. Δήμας.

Ο υφυπουργός σημείωσε πως θα πρέπει να υπάρχει μια κοινή γραμμή μεταξύ των πολιτικών κομμάτων για να μην ξαναφτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας