Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαEuroBasket 2022: Η εθνική θέλει να «ξεσπιτώσει» την Ιταλία

EuroBasket 2022: Η εθνική θέλει να «ξεσπιτώσει» την Ιταλία

Με νωπά ακόμα τα επιτεύγματα (ατομικά και συλλογικά) αλλά και τα λάθη του χθεσινού νικηφόρου (89-85) αγώνα με την Κροατία, η εθνική αντιμετωπίζει απόψε (22:00, ΕΡΤ1) -στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής- την Ιταλία.

Στόχος αμφοτέρων η νίκη. Αν την πάρει η «γαλανόλευκη» θα «σφιχταγκαλιάσει» την πρωτιά του 3ου ομίλου. Αν τα καταφέρει η οικοδέσποινα θα της απομένει ένα ακόμα… βήμα, για την επίτευξη του στόχου της, να νικήσει την Κροατία.

Θεωρείται σχεδόν απίθανο να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη ο Κώστας Αντετοκούνμπο αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ν’ αγωνιστεί ο Γιώργος Παπαγιάννης. Στην άλλη πλευρά του παρκέ, ο Τζαμάρκο Ποτζέκο, δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της διοργάνωσης τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Ο άσσος των Σέλτικς υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει όλη την αγωνιστική χρονιά.

Στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» του σημερινού προγράμματος στον όμιλο, η Κροατία έκανε «περίπατο» με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία. Επικράτησε με 86-65 και πήρε το πρώτο της ροζ φύλλο στο τουρνουά. Ακολουθεί (18:00) ο αγώνας της Εσθονίας με την Ουκρανία (ΕΡΤ1).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας