Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυλλυπητήριο μήνυμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τον θάνατο της Ίσμας Τουλάτου

Συλλυπητήριο μήνυμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τον θάνατο της Ίσμας Τουλάτου

Ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για τον άδικο χαμό της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου και τα συλλυπητήριά της προς τη μητέρα, τον αδελφό, τον σύντροφό της και τους οικείους της.

«Η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου στήριξε και ανέδειξε το έργο και τους καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μέσα από τα κείμενα, τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις της στην εφημερίδα Το Βήμα. Η βαθιά γνώση, η αγάπη και το πάθος της για τη λυρική τέχνη και τον χορό, αλλά και η συνέπεια, η εργατικότητα και η αφοσίωσή της ήταν στοιχεία που την έκαναν να ξεχωρίζει.

 Παρακολουθούσε συστηματικά το διεθνές γίγνεσθαι στην όπερα και ήταν από τους ελάχιστους δημοσιογράφους στην Ελλάδα που αντιμετώπιζαν την όπερα, τη συμφωνική μουσική, το κλασικό μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλλά και ταυτόχρονα με ανοιχτό μυαλό και χωρίς στεγανά. Με την Εθνική Λυρική Σκηνή συνεργάστηκε για τον Κύκλο Όπερα και Μόδα, σε δική της ιδέα και έμπνευση, με στόχο να φέρει κοντά τις δύο μεγάλες της αγάπες, την όπερα και τη μόδα, με τρόπο “ισότιμο, δημιουργικό και πέρα από τα προφανή”, όπως η ίδια τόνιζε. Η τραγική και τόσο πρόωρη απώλειά της μας έχει γεμίσει θλίψη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΣ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας