Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 1Οικονόμου: «Γόνιμη και συστηματική καλλιέργεια των ιδεωδών του Ολυμπισμού»

Οικονόμου: «Γόνιμη και συστηματική καλλιέργεια των ιδεωδών του Ολυμπισμού»

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού υποδέχθηκε σήμερα (11/7) τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, υποδέχθηκε σήμερα (11/7) ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Συζήτησαν για τις δράσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και για την προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών μας με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα, με μεγάλη χαρά, στο υπουργείο Αθλητισμού με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο. Ο ρόλος που διαδραματίζει η ΕΟΕ είναι, δίχως αμφιβολία, κομβικός και σημαίνων για τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά.

Συζητήσαμε για τις δράσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και για την προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών μας με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η γόνιμη και συστηματική καλλιέργεια των ιδεωδών του Ολυμπισμού στην καθημερινότητά μας και την εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους θεμελιώδεις άξονες των πολιτικών μας και η υπαγωγή του χαρτοφυλακίου του Αθλητισμού στο υπουργείο Παιδείας αποτελεί οδοδείκτη προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είπε: «Ήταν η πρώτη συνάντηση με το νέο υπουργό, έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Του έδωσα τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή του από τον πρωθυπουργό στο υπουργείο Αθλητισμού και τόνισα τη μεγάλη χαρά μου για την αναβάθμιση του Αθλητισμού με την ίδρυση Υπουργείου.

Συζητήσαμε πολλά θέματα που αφορούν στην ΕΟΕ αλλά και εν γένει στον αθλητισμό, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού σε ένα χρόνο από τώρα. Και τόνισα ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κι εγώ προσωπικά θα είμαστε στο πλευρό του, πάντα προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας