Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 5Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον δρόμο για τους ομίλους του Champions League

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον δρόμο για τους ομίλους του Champions League

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αστάνα στα προκριματικά του UEFA Champions League, στον δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Tην Δευτέρα έγινε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με την νταμπλούχο Ελλάδας να βρίσκει στο δρόμο της μία εκ των Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή Αστάνα.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα τεθεί αντιμέτωπη με όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει στη μεταξύ τους κόντρα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού, με το πρώτο ραντεβού της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League να λαμβάνει χώρα στις 8 ή 9 Αυγούστου και τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 15 του ίδιου μήνα.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην OPAP Arena στις 8 ή 9 Αυγούστου και στις 15 η ρεβάνς σε Κροατία ή Καζακστάν. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης απέναντι στην Αστάνα και η ΑΕΚ αποκλείσει τους Κροάτες στη συνέχεια, τότε θα μπει ως ισχυρή στα play offs του UEFA Champions League.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας