Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαSky Sports: «Η ΠΣΖ αποδέχθηκε πρόταση 300 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ»

Sky Sports: «Η ΠΣΖ αποδέχθηκε πρόταση 300 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports προσφορά της Αλ Χιλάλ, ύψους 300 εκατ. ευρώ, για τον Εμπαπέ έγινε αποδεκτή από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Μαδρίτη, με χρονοκαθυστέρηση και μέσω Σαουδικής Αραβίας, ο Κιλιάν Εμπαπέ; Η απάντηση στο ερώτημα είναι θετική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Sports.

Η Αλ Χιλάλ έκανε πρόταση, σύμφωνα με το δημοσίευμα ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, για την μετεγγραφή του Εμπαπέ και η Παρί Σεν Ζερμέν την έκανε αποδεκτή. Δίνοντας την έγκρισή της να προχωρήσουν συζητήσεις ανάμεσα στη σαουδαραβική ομάδα και τον διεθνή Γάλλο επιθετικό.

Όπως αναφέρεται, αυτή δεν είναι η μοναδική πρόταση που έχει δεχτεί η γαλλική ομάδα. Φέρεται να έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 5 προτάσεις με ανταλλάγματα σε χρήματα αλλά και ποδοσφαιριστές. Θεωρείται, πάντως, απίθανο να υπάρξει σύλλογος που -έστω- θα πλησιάσει την πρόταση της Αλ Χιλάλ.

Το σημαντικό δέλεαρ για ν’ απαντήσει θετικά στην πρόταση και ο Εμπαπέ -όπως αναφέρουν άλλα δημοσιεύματα- φέρεται να είναι όρος στο συμβόλαιο, σύμφωνα με τον οποίο όταν ο ίδιος το αποφασίσει θα μπορεί να μετεγγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας