Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαConference League: Πάει Ισραήλ να... προσκυνήσει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Conference League: Πάει Ισραήλ να… προσκυνήσει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε απόψε (27/7) «λευκή ισοπαλία», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε απόψε (27/7) στην Τούμπα να σκοράρει και ν’ αποκτήσει -έστω και ελαφρύ- προβάδισμα απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες αλλά δεν αξιοποίησαν καμιά από αυτές. Ούτε την πιο κλασική από την άσπρη βούλα, με τον Σίλβα να μην επιτρέπει στον Σβαμπ να παραβιάσει την εστία του. Ευκαιρίες είχαν και οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν στο 30′ πιο κοντά στο γκολ αλλά η μπάλα αφού βρήκε στον Μπάμπα εξοστρακίστηκε στο δοκάρι του Κοτάρσκι. Έτσι, όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό την επόμενη Πέμπτη (3/8, 20:30).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Σβάμπ, Τσιγγάρας (71′ Σοάρες), Τάισον, Ζίφκοβιτς (86′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (65′ Νάρεϊ), Τόμας (71′ Σαματά).

ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Γιόσι Αμπουκασίς): Σίλβα, Μορόσοφ, Κρίεφ, Γκότλιβ (57′ Κόρσια), Ντγκάνι, Μπιτόν, Τόμας (57′ Γιάνα), Ασκενάζι, Αζάριν, Σούα (72′ Μίχα), Νικολαέσκου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας