Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑνατροπή δεδομένων: Συνεχίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ

Ανατροπή δεδομένων: Συνεχίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ

Μετά από μία εποικοδομητική και θετική συζήτηση που είχε η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ πριν το παιχνίδι με τη Λοριάν, ο παίκτης ενετάχθη στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας σήμερα (13/08) το πρωί.

Καθόλου τυχαία καταπώς φαίνεται, δεν ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ στο “Παρκ ντε Πρενς” το βράδυ του Σαββάτου (12/08). Ο εκρηκτικός επιθετικός δεν υπολογιζόταν μέχρι πρότινος από τον Λουίς Ενρίκε, μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Υπενθυμίζουμε πως το αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου, απαίτησε από τον σύλλογο που τον απέκτησε το 2017, να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο το 2024 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ήρθε, όταν η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε στον Εμπαπέ πως δεν θα φύγει χωρίς αντίτιμο, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να μη θέλει να αγωνιστεί ξανά με τα μπλε χρώματα της ομάδας.

Έχοντας γίνει ευρέως γνωστό, πως ο Γάλλος δεν υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, η εμφάνισή του στο γήπεδο το Σάββατο (12/08) και τα νέα σήμερα έσκασαν… από το πουθενά.

Η ανακοίνωση των Παριζιάνων:

«Μετά από μία εποικοδομητική και θετική συζήτηση που είχε η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ πριν το παιχνίδι με τη Λοριάν, ο παίκτης ενετάχθη στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας σήμερα (13/08) το πρωί».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας