Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 3ΠΑΟΚ-Χάιντουκ Σπλιτ: «Πέταξε» στα playoffs του Conference League ο δικέφαλος

ΠΑΟΚ-Χάιντουκ Σπλιτ: «Πέταξε» στα playoffs του Conference League ο δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» εύκολα απόψε (17/8), στην Τούμπα, τη Χάιντουκ Σπλιτ και προκρίθηκε στα playoffs του Conference League. Όπου θ' αντιμετωπίσει μια εκ των Ρόζενμποργκ ή Χαρτς.

Ένα «υγιεινό περίπατο» έκανε απόψε (17/8) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πριν φτάσει στην υλοποίηση του στόχου, να προκριθεί στα playoffs του Conference League. Επικράτησε της Χάιντουκ Σπλιτ με 3-0 και «σφράγισε το εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όπου, θ’ αναμετρηθεί -με διακύβευμα τους ομίλους- μια από τις Ρόζενμποργκ ή Χαρτς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ασπρόμαυρους» ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος εξτρέμ πέτυχε δύο γκολ (79′, 85′) και «κλείδωσε» την πρόκριση της ομάδας του. Την… πόρτα είχε ανοίξει ο Στέφαν Σβάμπ από την άσπρη βούλα (12′). Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ αλλά δεν τι αξιοποίησαν. Ενώ στο 21′ είδαν την μπάλα, από προσπάθεια του Κουλιεράκη, να εξοστρακίζεται στο δοκάρι του Λούσιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Τροστ Ενγκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Κετζιόρα, Σβάμπ, Τσινγκάρας (62′ Σοάρες, 73′ Οζντόεφ), Νάρεϊ (62′ Τάισον), Κωνστάντελιας, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα ( 78′ Τόμας)

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ (Ιβάν Λέκο): Λούσιτς, Ντιαλό, Σάρλια, Μούφι, Μέλνιακ, Κροβίνοβιτς (58′ Μπεναραού), Σιγκούρ, Οτζίτζα Οφόε, Σαχίτι (58′ Ντολτσεκ), Μλάκαρ (72′ Ντακάτζου), Λιβάγια

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας