Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαStoiximan Superleague: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με στόχο το 2/2

Stoiximan Superleague: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με στόχο το 2/2

Ο Άρης φιλοξενείται από τη Λαμία (19:15) και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague με τρία παιχνίδια όπου αρχικά ο Άρης φιλοξενείται από τη Λαμία (19:15) και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κηφισιά (21:00) και ο Ολυμπιακός κλείνει το πρόγραμμα απέναντι στον Ατρόμητο (21:30).

Μετά την ισοπαλία στον Βόλο, η Λαμία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Λεωνίδα Βόκολο να έχει μία μόνο απουσία, αυτή του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Από την άλλη η αποστολή αποτελείται από τους: Νάγκι, Κοσέλεφ, Χατζηεμμανουήλ, Σαραμαντά, Τζανετόπουλο, Τζανδάρη, Πάβλοβετς, Κορνέζο, Γιαννούτσο, Βασιλαντωνόπουλο, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλη, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια και Τσούκαλο.

Ο Άρης από την πλευρά του, προέρχεται από την ήττα κόντρα στον ΟΦΗ και θέλει να κάνει… σεφτέ στις νίκες, με τον Τόλη Τερζή να έχει στην αποστολή τόσο τον Κουέστα όσο και τον Μπράμπετς. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Λουίς Πάλμα που βρίσκεται 1,5 πόδι με τη μεταγραφή. Αναλυτικά: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Μενέντες, Κάρλσον, Μορόν, ΘΙαμόρα, Φατόρε, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης και Αηδόνης.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Κηφισιά στην Τούμπα (21:00), με τον Λουτσέσκου να έχει αρκετές αλλαγές στην αποστολή αφού δεν θα έχει μαζί του, τους Εκονγκ, Κουλιεράκη και Σάστρε. Από την άλλη θα είναι μέσα ο Οζντόεφ αλλά και ο Μπάμπα.

Αναλυτικά, η αποστολή που ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει μαζί του για το 2/2 είναι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Από την πλευρά της η Κηφισιά θέλει να πετύχει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στα μεγάλα σαλόνια, με τον Αναστασίου να υπολογίζει για πρώτη φορά τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και τον Ίλιαν Ίλιεφ. Αναλυτικα: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Βασίλης Σπίνος, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Εμάνουελ Σάκιτς, Αλέξανδρος Παρράς, Γιάννης Μασούρας, Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Παύλος Παντελίδης, Νικολάς Αντερέγκεν.

Τέλος ο Ολυμπιακός αναζητά το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα με το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς (άλλαξε η έδρα και δεν θα γίνει το ματς στο Περιστέρι λόγω εργασιών στο γήπεδο) ενώ ο Ατρόμητος κάνει ποδαρικό στη φετινή σεζόν.

Για τους «ερυθρολεύκους» δεν βγήκε αποστολή με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό προπονητή να έχει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για το ματς.

Από την άλλη για τον Ατρόμητο δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Κόλμαν ο Αγκιμπού Καμαρά όμως επέστρεψε μετά από μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού ο Κιβρακίδης. Αναλυτικά: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Πομόνης, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Γκονθάλεθ, Αμπαρτζίδης, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Τριμμάτης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι

Πρόγραμμα:

Λαμία-Άρης 19:15 (Cosmote Sports 2)
ΠΑΟΚ-Κηφισιά 21:00 (Novasports Prime)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 21:30 (Cosmote Sports 1)

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας