Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 2Πτώση της δημοφιλίας της κυβέρνησης «βλέπει» η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πτώση της δημοφιλίας της κυβέρνησης «βλέπει» η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Η κυβέρνηση οφείλει να αφήσει τις ανεξάρτητες Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους» δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγ'έρ.

Ολομέτωπη «επίθεση» στην κυβερνητική πολιτική επιχείρησε η νέα εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή την υπόθεση των υποκλοπών σχολιάζοντας ότι «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί για ακόμη μια φορά να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών και στη «μαύρη βίβλο» αυτής της υπόθεσης συνεχίζει να γράφει μόνο με μαύρα κεφάλαια», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

«Κατά τεκμήριο η ΕΥΠ είναι ο δράστης των παράνομων παρακολουθήσεων, κι όμως ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης για την υπόθεση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλάζει τα μέλη της ΑΔΑΕ, που οφείλει να είναι ανεξάρτητη», σημείωσε η κ. Αυγέρη στην ίδια πάντα τηλεοπτική της εμφάνιση.

«Μάλιστα, αυτό συμβαίνει ενώ υπάρχει η πρόβλεψη για την παράταση της θητείας των μελών της Αρχής», τόνισε, ενώ σχολίασε ότι «ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Βορίδης, ουσιαστικά παραδέχθηκε τη μεθόδευση εκ μέρους της κυβέρνησης στη Βουλή».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται αλλά και να είναι δίκαιη», υπογραμμίζοντας πως «είναι καιρός να αφήσει η κυβέρνηση τις ανεξάρτητες Αρχές, αλλά και τον κ. Ράμμο, να κάνουν επιτέλους τη δουλειά τους».

«Η χώρα μας, δυστυχώς, εγκαλείται και στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα των υποκλοπών», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε, «θα περίμενε κανείς ότι μετά τις εκλογές η κυβέρνηση Μητσοτάκη τουλάχιστον θα είχε μηδενίσει τις πολύ κακές της επιδόσεις στο επίπεδο του κράτους δικαίου».

Όπως ανέφερε «οι πολίτες φυσικά αντιδρούν σε αυτό και έχουμε ήδη πτώση των δημοσκοπικών ευρημάτων για τη ΝΔ» και πως αυτό «φυσικά συνδέεται και με την οικονομία και την ακρίβεια, όχι μόνο με τη δημοκρατία», αλλά και με όσα συμβαίνουν στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

 

Επ’ αυτού σημείωσε ότι «ακόμη δεν έχουν συνέλθει οι συμπολίτες μας με όσα συνέβησαν πριν 20-25 μέρες και ξαναβιώνουν τις ίδιες καταστάσεις».

«Δυστυχώς η πολιτεία είναι απούσα και η κυβέρνηση τα χρεώνει όλα στην καλή προαίρεση των ιδιωτών -το είδαμε και στη ΔΕΘ- και τον πατριωτισμό μας», τόνισε.

Ζητούμενο η αποσυμπίεση της «έντασης» στον ΣΥΡΙΖΑ

 

Η κ.Αυγέρη μιλώντας για τη νέα σελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και σχολιάζοντας τους «τριγμούς» που προκύπτουν από τη νέα κατάσταση, επεσήμανε ότι «χρειάζεται πάντα ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να επουλωθούν οι εντάσεις». Πάντως, είπε ότι ήδη έχουν πέσει οι τόνοι και απηύθυνε έκκληση σε όλους «να βάλουν πλάτη για να αναδειχθεί το ουσιαστικό πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και να αναταχθεί μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς και καμία που να μη θέλει να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία», ανέφερε.

Σύμφωνα με την κ. Αυγέρη, «οι Έλληνες εργάζονται περισσότερο από κάθε άλλον Ευρωπαίο, κι όμως αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες, το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται». «Οφείλουμε να είμαστε παρούσες και παρόντες σε αυτά τα προβλήματα», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας