Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕΤΒΑ: Επανασχεδιασμός, εκσυγχρονισμός και ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων στο Επιχειρηματικό Πάρκο Βόλου

ΕΤΒΑ: Επανασχεδιασμός, εκσυγχρονισμός και ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων στο Επιχειρηματικό Πάρκο Βόλου

Ζημιές υπέστησαν τα υδραυλικά έργα του Επιχειρηματικού Πάρκου Βόλου, που λόγω του παλαιού σχεδιασμού δεν προέβλεπαν την ένταση και έκταση των νέων κλιματικών δεδομένων.

Ζημιές υπέστησαν τα υδραυλικά έργα του Επιχειρηματικού Πάρκου Βόλου, που λόγω του παλαιού σχεδιασμού δεν προέβλεπαν την ένταση και έκταση των νέων κλιματικών δεδομένων, όπως ανακοίνωσε η ΕΤΒΑ και γνωστοποίησε ότι προχωρά σε επανασχεδιασμό, εκσυγχρονισμό και ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων στο πάρκο.

Σε ανακοίνωση της ΕΤΒΑ επισημαίνεται τα εξής: «τα νέα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλία παρά τα άμεσα μέτρα αποκατάστασης των ζημιών από την προηγουμένη πλημμύρα αλλά και των μέτρων πρόληψης που πήρε έγκαιρα η ΕΤΒΑ επηρέασαν την ομαλή λειτουργία του επιχειρηματικού Πάρκου του Βόλου. Τα υδραυλικά έργα του πάρκου, που λόγω του παλαιού σχεδιασμού δεν προέβλεπαν την ένταση και έκταση των νέων κλιματικών δεδομένων, υπέστησαν ζημιές. Η ΕΤΒΑ, αντιδρώντας άμεσα, ξεκινά την αποκατάσταση των έργων και παράλληλα προχωρά στον επανασχεδιασμό, εκσυγχρονισμό και ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργα του Επιχειρηματικού Βόλου προκειμένου να θωρακίσει τις επιχειρήσεις σε αυτό και να αποτρέψει μελλοντικά αντίστοιχα φαινόμενα πλημμυρών σε οδικά δίκτυα και δίκτυα αποχέτευσης».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας