Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕuroLeague: Ντέρμπι “αιωνίων” στην πρεμιέρα

ΕuroLeague: Ντέρμπι “αιωνίων” στην πρεμιέρα

Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Η ΕuroLeague για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 έκανε τζάμπολ χθες (5/10), με υψηλές προσδοκίες για τους Έλληνες φιλάθλους που βλέπουν… Βερολίνο, όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ τον Μάιο του 2024. Και δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα από ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι “αιωνίων” με το… καλημέρα για το μπασκετικό κοινό.

Την Πέμπτη (5/10) έγιναν τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν 2023-24 στην EuroLeague, αλλά άπαντες ανυπομονούν για το αποψινό μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων”.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του ελληνικού Super Cup στη Ρόδο, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό, οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” στο ΟΑΚΑ, για την 1η αγωνιστική της EuroLeague, απόψε (6/10, 21:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Η ανανεωμένη και φιλόδοξη ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που θέλει να επαναφέρει τους “πράσινους” στον δρόμο των επιτυχιών, υποδέχεται το… καλοκουρδισμένο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, που θέλει και τη φετινή σεζόν να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Οι δύο “αιώνιοι” αντιμετωπίζουν όμως προβλήματα, αφού Ντίνος Μήτογλου και Ιωάννης Παπαπέτρου είναι νοκ άουτ με προβλήματα τραυματισμών και δεν θα ενισχύσουν το “τριφύλλι”. Οι “ερυθρόλευκοι” από την πλευρά τους θα παραταχθούν χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Το μενού της 1ης αγωνιστικής δεν περιλαμβάνει μόνο τον ελληνικό “εμφύλιο”, αλλά έναν ακόμη εθνικό, αφού στις 21:30 η Μπασκόνια υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης στη Βιτόρια. Στα άλλα ματς, στις 20:45 η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη φιλοξενεί την Μιλάνο και στις 21:30 η Βαλένθια κοντράρεται με την Μονακό στο “Font de Sant Lluís”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας