Γεωργιάδης για Ελληνικό: «Το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατέθεσε στο govnews.gr την άποψή του για το μεγαλύτερο στην Ευρώπη έργο αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό.

Περιχαρής για τα ως τώρα επιτεύγματα και τα καλύτερα που έρχονται ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη χθεσινή (17/10) εκδήλωση για τα εγκαίνια του έργου αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό. Μιλώντας στο govnews.gr, τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα διαφημίσει τη χώρα μας και θα «”γεννήσει” παρόμοια μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα».

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Το Ελληνικό, ένα έργο που ενώνει τρεις διαφορετικές ελληνικές κυβερνήσεις, θα είναι σε λίγο καιρό το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Η πιο προηγμένη πόλη του κόσμου, η πιο περιβαλλοντολογικά φιλική, η πιο τεχνολογικά εξελιγμένη δημιουργείται εδώ. Θα φέρει θέσεις εργασίας, θα φέρει πρόοδο αλλά κυρίως θα δείξει την Ελλάδα που φτιάχνεται.

Με πολλά οφέλη για τους πολίτες. Είναι πάρα πολύ καλό ότι θ’ αποκτήσουν πρόσβαση σε μια καταπληκτική παραλία και θα έχουν, όλοι στη διάθεσή τους ένα καταπληκτικό πάρκο.

Όλοι θα κερδίσουν από τις θέσεις εργασίας και τα έσοδα που θα φέρει στο δημόσιο αυτό το πολύ μεγάλο έργο.

Θα ωφεληθούν από τη διαφήμιση της χώρας μας που θα κάνει στο εξωτερικό το Ελληνικό και θα “γεννήσει” παρόμοια μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More