Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΓεωργιάδης για Ελληνικό: «Το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό»

Γεωργιάδης για Ελληνικό: «Το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό»

Περιχαρής για τα ως τώρα επιτεύγματα και τα καλύτερα που έρχονται ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη χθεσινή (17/10) εκδήλωση για τα εγκαίνια του έργου αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό. Μιλώντας στο govnews.gr, τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα διαφημίσει τη χώρα μας και θα «”γεννήσει” παρόμοια μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα».

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων: «Το Ελληνικό, ένα έργο που ενώνει τρεις διαφορετικές ελληνικές κυβερνήσεις, θα είναι σε λίγο καιρό το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Η πιο προηγμένη πόλη του κόσμου, η πιο περιβαλλοντολογικά φιλική, η πιο τεχνολογικά εξελιγμένη δημιουργείται εδώ. Θα φέρει θέσεις εργασίας, θα φέρει πρόοδο αλλά κυρίως θα δείξει την Ελλάδα που φτιάχνεται.

Με πολλά οφέλη για τους πολίτες. Είναι πάρα πολύ καλό ότι θ’ αποκτήσουν πρόσβαση σε μια καταπληκτική παραλία και θα έχουν, όλοι στη διάθεσή τους ένα καταπληκτικό πάρκο.

Όλοι θα κερδίσουν από τις θέσεις εργασίας και τα έσοδα που θα φέρει στο δημόσιο αυτό το πολύ μεγάλο έργο.

Θα ωφεληθούν από τη διαφήμιση της χώρας μας που θα κάνει στο εξωτερικό το Ελληνικό και θα “γεννήσει” παρόμοια μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας