Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΠαρουσιάζεται αύριο (22/2) η Στρατηγική για την Ενίσχυση της Κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα

Παρουσιάζεται αύριο (22/2) η Στρατηγική για την Ενίσχυση της Κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα

Αύριο (22/2, 09:30) το υπουργείο Οικονομικών και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση παρουσίασης της Στρατηγικής για την Ενίσχυση της Κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση -η οποία, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Electra Palace Athens» από τις 09.30- θ’ απευθύνουν εναρκτήριους χαιρετισμούς ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η διευθύντρια και επικεφαλής της EBRD για την Ελλάδα και την Κύπρο Andreea Moraru, και ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Mario Nava.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών, της EBRD και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μαζί με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) θα παρουσιάσουν τις πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται προς υλοποίηση.

Το έργο είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Προγράμματος Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης αλλά και δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης υπάρχει εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας