Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΗ LG Electronics παρουσιάζει νέες εμπειρίες στους θεατές μέσω του webOS Zone

Η LG Electronics παρουσιάζει νέες εμπειρίες στους θεατές μέσω του webOS Zone

Η LG Electronics (LG) υποδέχεται στο περίπτερό της στη CES 2024 τους επισκέπτες της έκθεσης για να ζήσουν από κοντά μια ψυχαγωγική εμπειρία μέσω της webOS zone.

Η LG Electronics (LG) υποδέχεται στο περίπτερό της στη CES 2024 τους επισκέπτες της έκθεσης για να ζήσουν από κοντά μια ψυχαγωγική εμπειρία μέσω της webOS zone.

Αυτή η εμπειρία αναδεικνύει τη δέσμευση της LG να διευρύνει τα τεχνολογικά όρια και να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Απολαύστε σε αποκλειστικότητα το ”Masters of the Air”, την πολυαναμενόμενη επική σειρά δράσης από το Apple TV+, σε παραγωγή των Steven Spielberg, Tom Hanks και Gary Goetzman.

Το συναρπαστικό τρέιλερ της σειράς προϊδεάζει τους θεατές με εντυπωσιακές εικόνες και δυναμικό ήχο.

Το ”Masters of the Air” κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 26 Ιανουαρίου και θα είναι διαθέσιμο στις LG smart TVs μέσω της εφαρμογής Apple TV.

Με οπτικά εφέ και αφήγηση, το κοινό θα παρακολουθήσει από τη live-action επανεκτέλεση της «Μικρής Γοργόνας» που προβάλλεται τώρα στο Disney+, την ιστορία μιας όμορφης και δυναμικής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια, σε σκηνοθεσία Rob Marshall.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να εξερευνήσουν το διάστημα με συναρπαστικά αποσπάσματα από τη σειρά ”Rebel Moon” του Netflix, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, και να πάρουν μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη σειρά ”Star Trek: Discovery” της Paramount+.

Ρίχνοντας ματιά σε ανεξερεύνητους πλανήτες και απόκοσμα τοπία, με πρωτοφανείς διαστημικές αναμετρήσεις ξεπερνώντας τα κοσμικά σύνορα.

Η webOS Zone παρουσιάζει επίσης ευφάνταστες ιστορίες που σίγουρα θα γοητεύσουν τους λάτρεις της περιπέτειας. Σκηνές από την ταινία του Prime Video «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» σας προσκαλούν να εξερευνήσετε τη Μέση Γη και να νιώσετε την ακαταμάχητη γοητεία της σαρωτικής δράσης και των αγωνιώδη ταξιδιών φτάνοντας στην άνοδο ενός από τους μεγαλύτερους κακούς όλων των εποχών: του Σκοτεινού Άρχοντα Σάουρον.

Ταυτόχρονα, οι οπαδοί των βιντεοπαιχνιδιών μάχης θα απολαύσουν το απόσπασμα του Tekken 8, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2024 από την Bandai Namco Entertainment και προβλέπεται να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για φέτος.

Η πλατφόρμα webOS της LG, η οποία ιδρύθηκε το 2014, έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη, σε μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες «έξυπνων» τηλεοράσεων, με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό χρηστών.

Διαθέτοντας μια επιλογή περιεχομένου για τις LG Smart TVs σε όλον τον κόσμο, η εταιρεία προσφέρει μια πλούσια συλλογή διατηρώντας πολύτιμες συνεργασίες με περισσότερους από 3.500 παρόχους περιεχομένου.

Η webOS zone της LG παρουσιάζεται στη CES 2024 από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου στο περίπτερο της εταιρείας (#16008, Las Vegas Convention Center).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας