Στις 19 Οκτωβρίου το Συνέδριο «Coating Forum»

Το Institute of Coating Technologies (IoCT) και η Tsomokos Communications διοργανώνουν το «Coating Forum».

Οι βασικές προκλήσεις της μετάβασης της χημικής βιομηχανίας  σε μια κυκλική οικονομία καθώς και οι εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο, θα βρεθούν στο επίκεντρο του «Coating Forum», που θα λάβει χώρα στις 19 Οκτωβρίου στο Ωδείο Αθηνών από το Institute of Coating Technologies (IoCT) και την Tsomokos Communications.

Το Coating Forum έχει ως στόχο τη συλλογική ευαισθητοποίηση για τις βιώσιμες αρχιτεκτονικές και βιομηχανικές κατασκευές. Η βιωσιμότητα, ανεβαίνει ψηλότερα στις προτεραιότητες του κατασκευαστικού κλάδου και η κύρια πρόκληση σε αυτή την μετάβαση είναι αν μπορούμε ταυτόχρονα να οικοδομήσουμε βιώσιμα, αποδοτικά και προσιτά.

Το Coating Forum θα δώσει μια εικόνα για τις τελευταίες αξιολογήσεις των πολιτικών βιωσιμότητας του κλάδου. Θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο, όπως επίσης στο ενδιαφέρον θέμα των μελλοντικών προβλέψεων για την προσφορά και τη ζήτηση των βασικότερων παγκόσμιων αγορών. Αναδεικνύοντας τις τρέχουσες μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες του κλάδου, το συνέδριο θα προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για τις τάσεις της αγοράς.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του κλάδου. Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών και συντονιστών του «Coating Forum», είναι ο κ. Αρμόδιος Γιαννίδης Πρόεδρος, HACI & Διευθύνων Σύμβουλος, Vitex A.E., η κα. Όλγα Ίτσιου COO, Dimand, ο κ. Χαράλαμπος Γιαννικόπουλος Founder DCarbon, ο κ. Δημήτρης Νικολάκης Managing Director KRAFT Paints, o κ. Κωνσταντίνος Ασλάνης Director of Research & Development and Technical Support ISOMAT S.A., η κα. Μαρία Αλεξίου Πρόεδρος ΔΣ CSR HELLAS/Αντιπρόεδρος ΔΣ CSR Europe/Senior ESG Advisor TITAN Group.

Οι βασικές θεματικές του Coating Forum είναι:

  • Οι προοπτικές της Ευρωπαϊκής αγοράς
  • Τα «βιώσιμα» δομικά υλικά και κατασκευές
  • Βιώσιμη παραγωγή και διαχείριση
  • Διασφάλιση της μέγιστης βιωσιμότητας
  • Πολιτικές & κανονισμοί στο βιομηχανικό κλάδο
  • Σχέδια πιστοποίησης (LEED, BREEAM, WELL, Ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου, PEF)
  • Εργαστηριακή ανάλυση και πιστοποίηση (LCA, EPD)
  • Βιώσιμη χρηματοδότηση
Όλοι οι ομιλητές και περισσότερες πληροφορίες στο coatingforum.gr

Για να κάνετε την εγγραφή σας και να παρακολουθήσετε το Συνέδριο πατήστε ΕΔΩ

Gold Sponsor: Αzelis, kraft Paints- Bioclima, Κράλλης, Megara Resins, p&c solutions, Vitex
.
Silver Sponsor: Aisakos, AKFA, Dichem Polymers, Organik Kimya, Ravago Greece, Saficalcan, TCK Chemicals, Tricardos Group, TCK Chemicals, Polytrade

Supporter: Χρώμα + Εργαλείο, chem22

Media Sponsors: Archisearch.gr, epixeiro.gr, ΚΤΙΡΙΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Endorsed by: EL.I.PY.KA, Π.Ε.Β.Χ.Β.Μ., ΣΕΧΒ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More