Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςH Premier League συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική και τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

H Premier League συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική και τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυνατό είναι το πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας με εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League και τη La Liga, νοκ άουτ παιχνίδια στα Κύπελλα Ελλάδας, Γερμανίας και Ιταλίας και διπλή αγωνιστική στη Euroleague.

Η 12η αγωνιστική της Premier League ξεκινάει σήμερα με τα παιχνίδια Μπράιτον-Νότιγχαμ (21:30) και Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς (22:15).

Τα βλέμματα στο ντέρμπι του Old Trafford

Το μεγάλο ματς γίνεται αύριο, στις 22:15, στο Old Trafford, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ.

Νωρίτερα, στις 21:30, αρχίζουν οι αγώνες Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον, Μπρέντφορντ-Τσέλσι, Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ-Έβερτον.

Την Πέμπτη πέφτει η αυλαία της εμβόλιμης αγωνιστικής με τις αναμετρήσεις Φούλαμ-Άστον Βίλα (21:30) και Λέστερ-Λιντς (22:15).

Η Premier League συνεχίζεται με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα. Οι αγώνες Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ και Φούλαμ-Άστον Βίλα έχουν τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Από μεγάλες νίκες προέρχονται η Ατλέτικο και η Ρεάλ

Στη La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την εκτός έδρας νίκη με 0-1 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, υποδέχεται σήμερα (22:00) τη Βαγιεκάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 3-1 στο classico την Μπαρτσελόνα και θέλει τη νίκη στο αυριανό (22:00) εκτός έδρας παιχνίδι με την Έλτσε για να παραμείνει στην κορυφή.

Οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιεκάνο και Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρονται με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Η ΑΕΚ στην OPAP Arena με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο Κύπελλο Ελλάδας γίνονται τα 12 νοκ άουτ παιχνίδια της 5ης φάσης με τη συμμετοχή και ομάδων της Super League.

Στο πιο σημαντικό ματς η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19:00) στην OPAP Arena τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Νοκ άουτ είναι και οι αγώνες της φάσης των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας. Ξεχωρίζουν οι αυριανές αναμετρήσεις Αννόβερο-Ντόρτμουντ (19:00) και Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν (21:45).

Οι αγώνες των Κυπέλλων Ελλάδας και Γερμανίας, ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, Αννόβερο-Ντόρτμουντ και Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν έρχονται με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Εκτός έδρας αγωνίζονται οι ελληνικές ομάδες

Στη Euroleague έχουμε την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν με δυνατά παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη μεγάλη νίκη του στο Βελιγράδι κατά του Ερυθρού Αστέρα, αντιμετωπίζει αύριο (21:00) στο Βερολίνο την Άλμπα με στόχο μία νέα επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2 στα 2 και κυνηγά την τρίτη του νίκη αύριο (21:45) στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ.

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, ανάμεσά τους και αυτά για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας