Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΆνοιξε το εθελοντικό πρόγραμμα του «ΔΕΗ – Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024»

Άνοιξε το εθελοντικό πρόγραμμα του «ΔΕΗ – Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024»

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλαδας 2024 ανακοινώνει τη Βασιλική Μιλλούση, αντιπεριφερειάρχη Αττικής για θέματα Αθλητισμού και Ολυμπιακού Ιδεώδους, ως Πρέσβειρα του Εθελοντικού προγράμματος της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια της Ενόργανης και αντιπεριφερειάρχης Αττικής για τον Αθλητισμό και το Ολυμπιακό Ιδεώδες, συντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια του φετινού Γύρου με ένα βίντεο promo της στα Social Media

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλαδας 2024 ανακοινώνει τη Βασιλική Μιλλούση, αντιπεριφερειάρχη Αττικής για θέματα Αθλητισμού και Ολυμπιακού Ιδεώδους, ως Πρέσβειρα του Εθελοντικού προγράμματος της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής, πρότυπο πετυχημένης σύγχρονης γυναίκας, με περγαμηνές στην αθλητική της καριέρα και τώρα αφοσιωμένη και στον ρόλο της μητέρας και συζύγου στο πλάι του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια, ετοίμασε ένα πολύ ωραίο βίντεο για την προώθηση του Εθελοντικού Προγράμματος του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας!

Η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε, με ένα βιντεομήνυμά της στo Instagram, να στηρίξει τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση που φέτος ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη με την παρουσίαση των 20 επαγγελματικών ομάδων στις 14 Μαΐου και την πρώτη αγωνιστική ημέρα στις 15 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 19 Μαΐου στην Αθήνα.

Το μήνυμα της Βασιλικής Μιλλούση:

«Εσύ το ήξερες ότι η Ελλάδα θα φιλοξενήσει και φέτος έναν αγωνιστικό διεθνή ποδηλατικό Γύρο, από εκείνους που διεξάγονται σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία, βγάζοντας εκατομμύρια κόσμου κάθε ηλικίας στους δρόμους;

Μιλάω για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024!

Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας εθελοντών της μεγάλης αθλητικής ποδηλατικής γιορτής!

Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, δες αναλυτικά τα περάσματα του Αγώνα από τη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου ως την Αθήνα στις 19 Μαΐου και βρες τη φόρμα του Εθελοντή!

Χωρίς αλυσίδα δεν γυρνούν οι ρόδες του ποδηλάτου!»

Το βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση μπορείτε να το δείτε εδώ

Όσοι επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές για τον φετινό Γύρο που θα περάσει διαδοχικά από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Σπερχειάδα, Χαλκίδα και Αθήνα, από τις 15 έως τις 19 Μαΐου, μπορούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης στο site και να συμπληρώσουν τη φόρμα του Εθελοντή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας