Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςLG: Σε clima πρωταθλητισμού με το νέο MULTI V i

LG: Σε clima πρωταθλητισμού με το νέο MULTI V i

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσίασε -στην Opap Arena, το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ- το διήμερο 13 και 14 Δεκεμβρίου το νέο σύστημα Variable Refrigerant Flow (VRF) MULTI V i. Τη νέα, ολοκληρωμένη λύση ψύξης-θέρμανσης, με λειτουργίες και χαρακτηριστικά Artificial Intelligence (AI).

Ο κορεατική εταιρεία είναι αποκλειστικός τεχνολογικός συνεργάτης του «κιτρινόμαυρου» γηπέδου και φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του πάνω από 300 συνεργάτες της και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Οι οποίοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα προϊόν που -όπως ανέφεραν στελέχη της- θέτει νέα όρια στην κατηγορία.

Είναι value for money, με τη μεγαλύτερη εξωτερική μονάδα στην αγορά που φτάνει τους 26 ίππους, έχει αντιδιαβρωτική προστασία και προσφέρει σημαντική μείωση στην κατανάλωση του ρεύματος. Από κτίρια κατοικιών και πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι καταστήματα και γραφεία, το LG Multi V i είναι το ιδανικό σύστημα κεντρικού κλιματισμού που διευκολύνει την καθημερινότητά του χρήστη.

Επίσης, παρουσιάστηκε το τμήμα Business Solutions της LG Hellas. Το οποίο, προσφέρει στους επαγγελματίες ένα ευρύ portfolio λύσεων και υπηρεσιών κορυφαίας τεχνολογίας και έχει ως στόχο να ικανοποιεί ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις τους. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊοντικών κατηγοριών όπως κλιματισμό και θέρμανση για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους, αντλίες θερμότητας, οθόνες ψηφιακής σήμανσης και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας, ανέφερε πως η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία οφείλει «ένα μεγάλο ευχαριστώ στην LG και στα στελέχη της γιατί πίστεψαν από την πρώτη μέρα στο όραμα του γηπέδου». Προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, πως η LG στηρίζει την ΠΑΕ ΑΕΚ χρόνια και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της, σ’ επίπεδο τεχνολογικού εξοπλισμού. Επισημαίνοντας πως έχει δώσει «σημαντικά εργαλεία και για την εμπορική αξιοποίηση του γηπέδου αλλά και την εν γένει λειτουργίας του».

Από την πλευρά του ο διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG, Γιάννης Μαντάς, τόνισε πως «ότι έχει εγκατασταθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει». Αναφορικά με την πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα, είπε ότι το 2022 αναμένει οι πωλήσεις της να φτάσουν στα 175 εκατ. δολ.

Εκ των οποίων τα 70 εκατ. δολ. θα προέρχονται από την B2B αγορά. Η αύξηση, συγκριτικά με το 2021 είναι περίπου 40%, κυρίως λόγω των αντλιών θερμότητας και των επενδύσεων από τα ξενοδοχεία. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι το 2023 οι B2B πωλήσεις -που αυτή τη στιγμή είναι περίπου στο 43%- να φτάσουν στο 50% των συνολικών πωλήσεων της LG Hellas. Επίσης, ο τζίρος μόνο από τις B2B πωλήσεις να φτάσει στα 100 εκατ. δολάρια.

Ακολούθησε μια μίνι περιήγηση στις εγκαταστάσεις του νέου, υπερσύγχρονου γηπέδου της ΑΕΚ. Ώστε οι καλεσμένοι να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά LED scoreboards, την καθηλωτική οθόνη LED Ribbon με επιφάνεια 348 τετραγωνικών μέτρων αλλά και τις λύσεις κλιματισμού που τοποθέτησε η LG στην Opap Arena.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Γιώργος Καντζιλιέρης
Γιώργος Καντζιλιέρης
Ο Γιώργος Καντζιλιέρης είναι έμπειρος δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά.