Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΑνακαλύψτε το νέο Mini Sticks με 0% προσθήκη Ζάχαρης από τη Froneri!

Ανακαλύψτε το νέο Mini Sticks με 0% προσθήκη Ζάχαρης από τη Froneri!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σε περιμένει να το απολαύσεις μαζί με τα Nestle Mini sticks

Απόλαυσε τη νέα πρόταση από τη Froneri, τα νέα παγωτά Nestle Mini sticks με 0% προσθήκη ζάχαρης, χωρίς ενοχές! Τα νέα παγωτά Nestle Mini sticks με 0% προσθήκη Ζάχαρης, έρχονται στα πράσινα ψυγεία φέτος το καλοκαίρι από την Froneri και μας παρουσιάζουν τον πιο λαχταριστό συνδυασμό: το κρεμώδες παγωτό βανίλια με την τραγανή επικάλυψη σοκολάτας και αμύγδαλο. 

Τα Nestle Mini sticks με 0% προσθήκη Ζάχαρης της Froneri είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα γλυκό που ταιριάζει στον υγιεινό τρόπο ζωής τους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την γεύση. Με μηδενική προσθήκη ζάχαρης, η απαλή και κρεμώδης υφή συνδυάζεται με την αυθεντική γεύση, μετατρέποντας τα, στο αγαπημένο γλύκισμα για κάθε στιγμή της ημέρας. 

Και επειδή το ένα Mini stick ποτέ δεν είναι αρκετό, είτε καθίσεις στο μπαλκόνι ένα καλοκαιρινό απόγευμα, είτε απολαμβάνεις το αγαπημένο νοσταλγικό καλοκαιρινό αεράκι, η συσκευασία των νέων Nestle Mini sticks με 0% προσθήκη Ζάχαρης, περιέχει 6 ξυλάκια των 40 ml γεμάτα απεριόριστη γευστική ευχαρίστηση και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, σε όλα τα πράσινα ψυγεία!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σε περιμένει να το απολαύσεις μαζί με τα Nestle Mini sticks με 0% προσθήκη ζάχαρης της Froneri. Επισκεφθείτε τα πράσινα ψυγεία και ανακαλύψτε το Mini Sticks με 0% προσθήκη Ζάχαρης της Froneri σήμερα. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας