Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΠΑΕ ΑΕΚ και VOLTON θα συνεχίζουν να «πετούν» μαζί

ΠΑΕ ΑΕΚ και VOLTON θα συνεχίζουν να «πετούν» μαζί

Επεκτάθηκε για έναν χρόνο η χορηγική συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη VOLTON. Προνόμια στο πρόγραμμα «Volton AEK Power» για τους κατόχους διαρκείας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας με μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου στην Ελλάδα, την Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. Η οποία, θα αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Μέσω της συνεργασίας, η Volton θα συνεχίσει να καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο σε ηλεκτρική ενέργεια, σε ποσοστό που θα προέρχεται 100% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, αλλά και σε φυσικό αέριο.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Managing Director της Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., Διονύσης Τσίτος, δήλωσε: «Στη Volton, βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον Αθλητισμό, με όραμά μας να αναδεικνύουμε τις διαχρονικές αξίες και να ενισχύουμε τις προσπάθειες των αθλητών να ξεπερνούν τον εαυτό τους.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζουμε με χαρά να είμαστε αρωγοί της ιστορικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ, μιας ομάδας που έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της, στον αθλητισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είμαστε σίγουροι ότι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η ΠΑΕ ΑΕΚ όχι μόνο θα κατακτήσει αλλά θα ξεπεράσει τους στόχους της, κάνοντας μας υπερήφανους για κάθε επιτυχία της και χαρίζοντας χαμόγελα στους φιλάθλους της».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας, ανέφερε: «Επεκτείνουμε για 3η συνεχόμενη σεζόν την πολύ-επίπεδη συνεργασία μας με την Volton, μιας χορηγικής σχέσης που έχει ήδη συνδεθεί με σημαντικά ορόσημα στην ιστορία μας όπως τα εγκαίνια του νέου γηπέδου μας και η πρόσφατη κατάκτηση του νταμπλ».

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας «Volton AEK Power» με:

– Έκπτωση συνέπειας 21%

– Εξαιρετικά χαμηλή χρέωση kWh ανά μήνα

– Επιπλέον συνολική έκπτωση 50€ στους 5 πρώτους λογαριασμούς

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη από 1/7/2023 και θα διατίθεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας (18185).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας