Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςSKAG: Εξελίσσεται διαρκώς αναβαθμίζοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι

SKAG: Εξελίσσεται διαρκώς αναβαθμίζοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι

Σε συνεργασία με την εταιρεία SABO και την έμπειρη ομάδα του Power & Automation τομέα της, ευθυγράμμισε τις ηλεκτρολογικές της εγκαταστάσεις σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο του προτύπου HD-384

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην χώρα, με προσήλωση στην διαρκή της εξέλιξη και ανάπτυξη αναβάθμισε, με απόλυτη επιτυχία, μέσα σε διάστημα 4 μηνών, τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι Αττικής.

Σε συνεργασία με την εταιρεία SABO και την έμπειρη ομάδα του Power & Automation τομέα της, ευθυγράμμισε τις ηλεκτρολογικές της εγκαταστάσεις σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο του προτύπου HD-384, πληρώντας ταυτόχρονα τους όρους και τις διαδικασίες του προτύπου ISO 45001:2015 για την Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων.

Οι δύο εταιρείες, μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συνεργάστηκαν υπεύθυνα με σύνεση και επαγγελματισμό και εφόσον πραγματοποιήθηκαν οι κατάλληλες μελέτες και έλεγχοι, προχώρησαν στην αντικατάσταση μεγάλου αριθμού ηλεκτρικών πινάκων στο εργοστάσιο και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Με κυρίαρχο στόχο την ασφάλεια στην χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, την μείωση του ρίσκου σε περίπτωση κακής λειτουργίας συσκευών αλλά και την ορθή κατανάλωση του ρεύματος, οι μηχανικοί της SABO αποξήλωσαν παλαιό εξοπλισμό και τοποθέτησαν 43 νέους ηλεκτρικούς πίνακες διανομής χαμηλής τάσης (12 από 160Α έως 630Α & 31 από 20Α έως 80Α), πιστοποιημένους από διεθνείς φορείς μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας SΚΑG, Πόπη Σκαγιά, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι τόσο για την συγκεκριμένη συνεργασία με την SABO, όσο και για την ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών μας εγκαταστάσεων στο Κρυονέρι. Η SKAG είναι παρούσα στις εξελίξεις και οφείλει με ενσυναίσθηση απέναντι στην Κοινωνία και το Περιβάλλον να υιοθετεί νέες τάσεις και να αφουγκράζεται το σύγχρονο γίγνεσθαι με σκοπό να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας