Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςH Ogilvy αναδείχθηκε νικήτρια στο Communication Strategy & Advertising spec της ΑΒ...

H Ogilvy αναδείχθηκε νικήτρια στο Communication Strategy & Advertising spec της ΑΒ Βασιλόπουλος

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και απόλυτα έτοιμοι να αναλάβουμε τον ρόλο του στρατηγικού συνεργάτη της ΑΒ για να αντιμετωπίσουμε δημιουργικά τις προκλήσεις της αγοράς, να «μιλήσουμε» στον καταναλωτή και να πορευτούμε μαζί του προς τη νέα εποχή του retail»

Στην Ogilvy ανέθεσε τον διαφημιστικό της λογαριασμό η ΑΒ Βασιλόπουλος, έπειτα από κλειστό spec, διευρύνοντας τη συνεργασία της με το πολυβραβευμένο Agency. 

Όπως δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου, VP Marketing στην ΑΒ Βασιλόπουλος «Ξεκινάμε με την Ogilvy μια νέα συνεργασία στο κομμάτι της στρατηγικής της επικοινωνίας της μάρκας. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα οδηγήσουμε την επικοινωνία της μάρκας στην ‘’επόμενη μέρα’’ παραμένοντας αυθεντικοί και πιστοί στο DNA μας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει για περισσότερα από 84 χρόνια με τους πελάτες μας».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και απόλυτα έτοιμοι να αναλάβουμε τον ρόλο του στρατηγικού συνεργάτη της ΑΒ για να αντιμετωπίσουμε δημιουργικά τις προκλήσεις της αγοράς, να «μιλήσουμε» στον καταναλωτή και να πορευτούμε μαζί του προς τη νέα εποχή του retail»  δήλωσε ο deputy CEO της Ogilvy, Γιώργος Κωτιώνης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη για το σύνολο της Brand PR & Influence Marketing επικοινωνίας της ΑΒ Βασιλόπουλος, που αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων δράσεων engagement building, με στόχο την ενδυνάμωση της φωνής της μάρκας, καθώς και τη διαχείριση του συνόλου των SoMe καναλιών της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας