Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΌμιλος Jumpo: Oι συνεπείς μειώσεις τιμών του βρίσκουν ανταπόκριση

Όμιλος Jumpo: Oι συνεπείς μειώσεις τιμών του βρίσκουν ανταπόκριση

O Όμιλος JUMBO, συνέχισε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα την στρατηγική της μείωσης τιμών μέσα στο καλοκαίρι.

Αποτέλεσμα φαίνεται ότι έχει η τακτική του ομίλου JUMBO να μειώνει καθημερινά τις τιμές, 150 τιμές στην γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται, ακόμη και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, στηρίζοντας έμπρακτα τον καταναλωτή σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Η απόφαση του ομίλου JUMBO, που με συνέπεια και αποτελεσματικότητα ακολούθησε την στρατηγική της μείωσης τιμών, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων. Αναλυτικότερα, οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου JUMBO κατέγραψαν αύξηση +8% περίπου, συγκρινόμενες με έναν εξαιρετικό περσινό Αύγουστο που και η Ρουμανία είχε υπεραποδώσει.

– Για το πρώτο οκτάμηνο του 2023, οι πωλήσεις του Ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά +18% περίπου.

Ο Όμιλος θα ανακοινώσει αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2023, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης του
Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά η πορεία των πωλήσεων Αυγούστου 2023 :

Ελλάδα:
Τον Αύγουστο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +9% περίπου.
Συνολικά για το πρώτο οκτάμηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +20% περίπου σε σχέση με το 2022.

Κύπρος:
Οι πωλήσεις των καταστημάτων κατά τον Αύγουστο του 2023 αυξήθηκαν κατά +7% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +16% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Βουλγαρία:
Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά +11% περίπου τον Αύγουστο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις στη Βουλγαρία για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +15% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ρουμανία:
Οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση της τάξης του +4% περίπου τον Αύγουστο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα όπου τα σχολεία ξεκίνησαν να λειτουργούν δια ζώσης μία εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με φέτος. Συνολικά οι πωλήσεις στη Ρουμανία για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά
+14% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας