Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΓια 3η συνεχή χρονιά η SKAG χορηγός στο επετειακό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις...

Για 3η συνεχή χρονιά η SKAG χορηγός στο επετειακό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Στηρίζει έμπρακτα την ελληνική συμμετοχή της Peugeot GALLO S.A των Σάββα Λευκαδίτη και Βαγγέλη Ακράτου

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία, ηγέτης, στην παραγωγή χαρτικών, ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στη Ελλάδα, για 3η συνεχή χρονιά στηρίζει έμπρακτα την συμμετοχή του Σάββα Λευκαδίτη και Βαγγέλη Ακράτου στο διεθνώς αναγνωρισμένο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με την ομάδα της Peugeot GALLO S.A.  

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που συμπληρώνει φέτος τα 70 του χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη και ιστορικότερη γιορτή του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα διεξαχθεί στις 7-10 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας. Η εκκίνηση θα δοθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η «EKO Super Special Stage» στην Πλατεία Νερού και επιπλέον 15 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 307,9 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Στο πλαίσιο αυτό για 3η συνεχή χρονιά η εταιρεία SKAG αποδέχεται την πρόσκληση και μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, είναι παρούσα ως αρωγός στην προσπάθεια των Σάββα Λευκαδίτη και Βαγγέλη Ακράτου με το ανανεωμένο Peugeot 208 Rally4 που θα έχει στις πόρτες του το Νο.75. Στόχος του έμπειρου πληρώματος είναι ο τερματισμός στην καλύτερη δυνατή θέση και η επικράτηση στην κατάταξη των δικίνητων αυτοκινήτων στο πλαίσιο της κλάσης  RC4. 

Σχετικά με τη χορηγία στο Ράλλυ Ακρόπολις, o Πρόεδρος της SKAG, Κώστας Σκαγιάς δήλωσε: «Ο Εθνικός μας αγώνας επιστρέφει και η παρουσία μας μαζί με την Peugeot GALLO S.A στο φετινό WRC μας γεμίζει χαρά. Για 3η συνεχή χρόνια συμμετέχουμε σε έναν από τους παλαιότερους και σημαντικότερους διεθνώς αγώνες αυτοκινήτων, στηρίζοντας την προσπάθεια των έμπειρων οδηγών Σάββα Λευκαδίτη και Βαγγέλη Ακράτου. Είμαστε σίγουροι πως η άρτια προετοιμασία όλης της ομάδας θα αποδώσει καρπούς, προσφέροντας θέαμα υψηλών προδιαγραφών και αδρεναλίνης που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας. Αυτά τα δύο άλλωστε πάνε μαζι!»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας