Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςSKY express: 30% έκπτωση για όλους τους προορισμούς εσωτερικού δικτύου  για τους...

SKY express: 30% έκπτωση για όλους τους προορισμούς εσωτερικού δικτύου  για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Η SKY express πετάει μαζί με τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για όλη τη σχολική χρονιά

Η SKY express, η ελληνική αεροπορική εταιρεία του μέλλοντος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προχωρά σε μία ουσιαστική κίνηση προσφοράς με στόχο να στηρίξει στην πράξη το έργο όλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της χώρας.

Για το λόγο αυτό, η SKY express παρέχει έκπτωση ύψους 30% σε όλο το δίκτυο προορισμών εσωτερικού, για την έκδοση δέκα (10) αεροπορικών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από/προς τον τόπο ανάληψης υπηρεσίας.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία της SKY express οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα για όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024  να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους με ευκολία απολαμβάνοντας τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η SKY express.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Ιωάννης Γρύλος, Πρόεδρος του Ομίλου IOGR, μέλος του οποίου είναι η SKY express: «Πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ουσιαστικά στην κοινωνία, αναλαμβάνουμε μία πρωτοβουλία, που αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση του έργου των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της χώρας μας. Στηρίζουμε τους λειτουργούς της δημόσιας εκπαίδευσης κι επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους μέσα από πολύ συγκεκριμένες δράσεις. Βασικό μας μέλημα είναι να φροντίσουμε όσους φροντίζουν το μέλλον των παιδιών μας, ώστε η νέα γενιά να είναι έτοιμη για να κερδίσει τα δικά της στοιχήματα και τις δικές της προκλήσεις.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας