Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςViber: Ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα με δύο νέους εκπροσώπους του...

Viber: Ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα με δύο νέους εκπροσώπους του που θα εργάζονται στη χώρα μας

Ο Νίκος Σύριος αναλαμβάνει ως Advertising Sales Manager και ο Γιάννης Ραγκούσης ως Fintech Business Development Manager, καθώς η πιο δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων στη χώρα επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα

Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για επιχειρηματικές λύσεις μέσω του Viber και μετά την επιτυχημένη εισαγωγή των Πληρωμών μέσω Viber στη χώρα μας την περασμένη χρονιά (μαζί με τη Γερμανία, η Ελλάδα ήταν η πρώτη αγορά που εισήγαγε το νέο προϊόν στην Ευρώπη), η Rakuten Viber κινείται πλέον προς την επόμενη φάση, διορίζοντας δύο νέους εκπροσώπους που θα έχουν για βάση την Αθήνα, ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω την επιχειρηματική παρουσία της εταιρείας στη χώρα.

Η αγορά της Ελλάδας αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες για το Viber παγκοσμίως, και οι δύο νέες προσθήκες στο δυναμικό του θα εργαστούν για να ενισχύσουν περαιτέρω την προσπάθεια επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρείας, προσαρμοσμένη ειδικά στις τοπικές ανάγκες.

Το περασμένο έτος, το Viber κατέγραψε 580 εκατομμύρια διαφημιστικά impressions, μία εντυπωσιακή αύξηση 176% στη δημιουργία επιχειρηματικών λογαριασμών και αύξηση 38% στην αποστολή business messages στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι Πληρωμές μέσω Viber πρόσθεσαν πάνω από 10 μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς στους συνεργάτες στον τομέα των Ανταμοιβών, προωθώντας πολλές προσφορές με προστιθέμενη αξία και δώρα για τους χρήστες του Viber στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Με τον διορισμό του Νίκου Σύριου ως Advertising Sales Manager, το Viber θα εξυπηρετήσει περαιτέρω τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων. Στοχεύει στην παροχή custom υποστήριξης, εξατομικευμένων διαφημιστικών λύσεων και επιχειρηματικών μηνυμάτων που προσαρμόζονται στις μοναδικές συνθήκες και προτιμήσεις της ελληνικής αγοράς. Αυτή η κίνηση αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του Viber να βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να εξελιχθούν ψηφιακά, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων, τη βελτίωση του μάρκετινγκ και της εξυπηρέτησης των πελατών τους. Ο Νίκος Σύριος διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες λιανικού εμπορίου, μεταφορών και FMCG, και θα είναι υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές πωλήσεις και τη δημιουργία νέων εταιρικών συνεργασιών για τη Rakuten Viber στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Ραγκούσης θα είναι υπεύθυνος για τη επέκταση των Πληρωμών μέσω Viber στην Ελλάδα, με τη δημιουργία ενός σταθερού οικοσυστήματος συνεργατών, επιτρέποντας περισσότερες ανταμοιβές για τους χρήστες και ενισχύοντας τη θέση του προϊόντος ως το απόλυτο μέρος για μεταφορά χρημάτων από χρήστη σε χρήστη, προσφορές και άλλες υπηρεσίες  που έχουν προστιθέμενη αξία για το ευρύ κοινό. Ο Γιάννης έχει μεγάλη εμπειρία και εκτενή γνώση στους τομείς της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών, έχοντας εργαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για εταιρείες Τεχνολογίας, Συμβουλευτικής, FMCG και Online Gaming.

Και οι δύο νέοι εκπρόσωποι θα εργάζονται τοπικά από την Ελλάδα, με βάση την Αθήνα, συνεργαζόμενοι με τις ομάδες της Rakuten Viber στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω των προφίλ τους στο LinkedIn:

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας