Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΟλυμπιακή Ζυθοποιία: Aνοίγει τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα Ευβοίας

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Aνοίγει τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα Ευβοίας

Τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» επιστρέφουν και σας περιμένουμε και φέτος για μία ξεχωριστή εμπειρία στον κόσμο της μπύρας, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

 Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανοίγει για ακόμη μία χρονιά τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα, Ευβοίας, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, 11.00-17.00, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

Η διοργάνωση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018, και κατόπιν της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, θεσμοθετήθηκε, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της μπύρας στη χώρα μας. Έτσι λοιπόν και φέτος, η αγαπημένη εκδήλωση των φίλων του ζύθου- και όχι μόνο- επιστρέφει δυναμικά για 4η χρονιά. 

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, υποστηρίζοντας σταθερά την εν λόγω πρωτοβουλία, ανοίγει για το κοινό το ζυθοποιείο της στη Ριτσώνα, με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στον κόσμο της μπύρας, να περιηγηθούν στους χώρους παραγωγής της, να συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα sessions γευσιγνωσίας, καθώς και να γευτούν τα αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας.

Επισημαίνεται, ότι για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει του ορίου ατόμων ανά ομάδα. Για αυτό και σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε για κρατήσεις θέσεων σχετικά με τις ακόλουθες δράσεις:

  • Ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας 

Βασική ενημέρωση για τα στάδια παραγωγής ζύθου εντός του χώρου παραγωγής, σε ομάδες των 25 ατόμων. 

Διάρκεια ξενάγησης: ~ 30’

Ώρες ξεναγήσεων: 11.30 / 12.30 / 13.30 / 15.00 / 16.00

  • Sessions γευσιγνωσίας 

Παρουσίαση σχετικά με τις βασικές κατηγορίες της μπύρας και τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας της, σε ομάδες των 8 ατόμων. 

Διάρκεια γευσιγνωσίας: ~ 45’

Ώρες γευσιγνωσίας: 14.30 / 16.00

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου), 10.00 – 17.00 έως και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στα παρακάτω στοιχεία: 

Κα. Ταξίδη, τηλ. 6936 600921 

  1. Κωστάκης, τηλ. 6932 653666 

Επισημαίνεται ότι η κατανάλωση μπύρας αφορά σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, ενώ πάντα καταναλώνουμε υπεύθυνα!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας