Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΚοσμοσυρροή στην MOBILITY 2023 που ξεκίνησε στο Golden Hall

Κοσμοσυρροή στην MOBILITY 2023 που ξεκίνησε στο Golden Hall

Παρούσα και η ΔΕΗ Blue με νέους φορτιστές και προτάσεις ταχείας φόρτισης.

Μέχρι και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες της Mobility θα έχουν την δυνατότητα, πρώτοι, να γνωρίσουν από κοντά αυτοκίνητα και τεχνολογίες που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων και για πρώτη φορά στην Ελλάδα λοιπόν παρουσιάζονται στην Ελλάδα στην Mobility:

 Η αυτοκινητοβιομηχανία MG Motor, αποκαλύπτοντας δύο από τα πιο δυναμικά αυτοκίνητά της.

 Σε πρώτη Πανελλαδική παρουσίαση τα αυτοκίνητα Kia EV9 και EV6 GT, Dacia Spring, Hyundai Kona Electric, MG4, MG ZS EV, Renault Megane E-TECH, Mercedes EQS και άλλα.

• Παρούσα και η ΔΕΗ Blue με νέους φορτιστές και προτάσεις ταχείας φόρτισης, και  ένας από τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές στην Ελλάδα, η NOS, που θα παρουσιάσει τα νέα ιδιαίτερα της ασφαλιστικά προγράμματα για όλους.

 Οι πιο δυναμικές προτάσεις στην Ελληνική αγορά στα δημοφιλή πλέον microcarsδίνουν το παρόν στην Mobility, με τις XEV Yoyo, Zhidou και Biro.

• Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα και για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και scooters τα οποία θα βρίσκονται στο Golden Hall, με τις Zero, Seat και RAY να δεσπόζουν!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Mobility 2023 οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους.

Παράλληλα, στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιούνται και test drives των περισσότερων μοντέλων από αυτά που θα προβληθούν στο event, όπως και microcars και ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και scooters.

Η Mobility 2023 συνεχίζεται και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ωράριο λειτουργίας:

  • Καθημερινές: 17.00-21.00
  • Σάββατο: 11.00-20.00
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας