Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςIntracom Telecom: Αναβαθμίζει τα χαρακτηριστικά στις E-Band λύσεις της

Intracom Telecom: Αναβαθμίζει τα χαρακτηριστικά στις E-Band λύσεις της

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, αναβαθμίζει τα χαρακτηριστικά στις E-Band λύσεις της, εισάγοντας το πρωτόκολλο IP/MPLS στο σύστημα ασύρματης μετάδοσης μεγάλης χωρητικότητας UltraLink™-GX80. Η εταιρεία θα το παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του MWC Las Vegas 2022, 28-30 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο W1.540

Το UltraLink™-GX80 είναι ραδιοσύστημα E-Band χωρητικότητας 10 Gbit/s, υψηλής φασματικής απόδοσης το οποίο προσφέρει κορυφαία ποιότητα και σταθερότητα συνδέσεων.

Υποστηρίζει την πιο προηγμένη λειτουργικότητα δικτύωσης επιπέδου 3 (L3) ενσωματώνοντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών του πρωτοκόλλου IP/MPLS χωρίς να απαιτείται η χρήση πρόσθετων μονάδων δικτύωσης για την εγκατάστασή του.

Οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας, μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη λειτουργία για να παρέχουν προηγμένη ποιότητα δικτύωσης υπηρεσιών L2 και L3, χωρητικότητας πολλών gigabit, μέχρι την άκρη του δικτύου τους, τόσο στις τοποθεσίες εταιρικών πελατών οσο και σε σταθμούς βάσης 4G και 5G.

Το UltraLink™-GX80 μπορεί να υποστηρίξει ένα εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών δικτύωσης L3, όπως: δρομολόγηση IPv4 (OSPF, IS-IS, BGP, RIPv1/RIPv2), MPLS LDP, RSVP-TE, MP-BGP, BFD, MPLS-OAM και παρέχει προηγμένες end-to-end IP/MPLS υπηρεσίες όπως: L3VPN, L2VPN VPWS, L2VPN VPLS.

Τα ήδη εγκατεστημένα ραδιοσυστήματα μπορούν να αναβαθμιστούν με το νέο λογισμικό για την υποστήριξη της λειτουργικότητας IP/MPLS προστατεύοντας τις υφιστάμενες επενδύσεις.

Η υποστήριξη λειτουργικότητας L3 του UltraLinkTM-GX80 μειώνει την ανάγκη εγκατάστασης επιπλέον μονάδων δικτύωσης, οι οποίες προσθέτουν κόστος, πολυπλοκότητα και πρόσθετες απαιτήσεις χώρου και κατανάλωσης ενέργειας.

Ο επικεφαλής Μάρκετινγκ των ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, Ιωάννης Τενίδης, σημείωσε: «Η επένδυσή μας για ενσωμάτωση IP/MPLS λειτουργιών στα ραδιοσυστήματα E-Band κατέστη δυνατή χάρη στην ευέλικτη πλατφόρμα δικτύωσης του UltraLink™-GX80.
Προβλέποντας ότι τα δίκτυα 5G θα γίνουν κυρίαρχη τάση, προετοιμαστήκαμε και είμαστε πλέον έτοιμοι με μια πρωτοποριακή λύση.

Με βεβαιότητα μπορώ να πω οτι βοηθάμε τους πελάτες μας να εξοικονομούν σημαντικά χρηματικά ποσά που θα δαπανούσαν σε πρόσθετο εξοπλισμό δικτύωσης, ο οποίος φιλοξενεί τέτοιο λογισμικό, προτείνοντας μια πιο ελκυστική λύση φιλικότερη προς εκείνους τους πελάτες που έχουν ήδη επενδύσει σε εξοπλισμό και μπορούν να τον αναβαθμίσουν μόνο με νέο λογισμικό».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας