Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική«Εγώ έκανα 3 χειρουργεία τις τελευταίες 10 ημέρες» απαντάει ο Πολάκης στον...

«Εγώ έκανα 3 χειρουργεία τις τελευταίες 10 ημέρες» απαντάει ο Πολάκης στον Σκουρλέτη

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Υγείας για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας. Απαντώντας σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αποκαλεί τον Πάνο Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο».

Την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οι αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη στο πρόσωπό του το πρωί του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Υγείας των κυβερνήσεων Τσίπρα για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας.

Σε ανάρτησή του, λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Παύλος Πολάκης αποκαλεί τον Πάνο Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο», παραθέτοντας τα τρία χειρουργεία που έκανε τις τελευταίες 10 ημέρες.

«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη που ασκώ 4 χρόνια τώρα!! Εσύ τι ακριβώς κάνεις;; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτά!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;», συνεχίζει την επίθεσή του προς τον Πάνο Σκουρλέτη ο Παύλος Πολάκης και καταλήγει: «Θέλουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρώπους της πραγματικής γνώσης και επιστημοσύνης και όχι τους δήθεν και τους τίποτα που “και εμείς θα βάζαμε”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας