Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοψία από τον πρωθυπουργό σε σούπερ μάρκετ – «Ξέρω ότι η ακρίβεια...

Αυτοψία από τον πρωθυπουργό σε σούπερ μάρκετ – «Ξέρω ότι η ακρίβεια ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη»

Η επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ έγινε συνοδεία του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, για να ελέγξει τις τιμές των τροφίμων και βασικών ειδών που διατίθενται με σταθερή μείωση τιμής και να να συνομιλήσει με πολίτες που έκαναν τις αγορές τους.

Αυτοψία από τον πρωθυπουργό σε σούπερ μάρκετ – «Ξέρω ότι η ακρίβεια ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη»

 

Eπίσκεψη σε σούπερ μάρκετ πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, για να ελέγξει τις τιμές των τροφίμων και βασικών ειδών που διατίθενται με σταθερή μείωση τιμής και να να συνομιλήσει με πολίτες που έκαναν τις αγορές τους.

Παρατηρώντας τη σήμανση για τη μόνιμη μείωση των τιμών σε συγκεκριμένα προϊόντα για διάρκεια τουλάχιστον 6 μηνών ο πρωθυπουργός που ανήρτησε το σχετικό βίντεο στο Instagram φέρεται να ρωτάει τον κ. Σκρέκα τι σημαίνει η σχετική ταμπέλα με το αριθμό 5%. Έπειτα, συνομιλώντας με έναν πολίτη που έκανε τα ψώνια της εβδομάδας ο πρωθυπουργός είπε:

Ξέρω ότι η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη. Όμως η κυβέρνηση θα είναι πάντα εδώ και θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της έτσι ώστε να περιορίσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας