Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚ. Βελόπουλος: «Θα λύσει το δημογραφικό ο πρωθυπουργός, φέρνοντας και άλλους λαθρομετανάστες...

Κ. Βελόπουλος: «Θα λύσει το δημογραφικό ο πρωθυπουργός, φέρνοντας και άλλους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;»

Απάντηση του προέδρου της Ελ. Λύσης στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Bloomberg

 

Ο πρόεδρος της Ελ. Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε σε ανακοίνωση αναφορικά με την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Bloomberg:

«Ο πολιτικός παραλογισμός του πρωθυπουργού δεν έχει όρια. Στο Bloomberg, λοιπόν, και στο Νταβός μας μίλησε για το δημογραφικό, για τη λαθρομετανάστευση και για το γάμο ομοφυλοφίλων.

Θα λύσει το δημογραφικό ο πρωθυπουργός, φέρνοντας και άλλους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;

Και πώς μπορείς να λύσεις το δημογραφικό, κε. Πρωθυπουργέ, με τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που βιάζεσαι fast track να επιβάλεις; Θα γεννήσουν κι άλλα παιδιά αυτοί;

Γι’ αυτό μιλάμε για πολιτικό παραλογισμό και κυρίως για εθνοκτονία.»

Ο πρόεδρος της Ελ. Λύσης, Κ. Βελόπουλος προχώρησε και σε δεύτερη δήλωση μετά την τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια:

«Η Εκκλησία δεν είναι πολιτικό κόμμα, ώστε να προτείνει δημοψηφίσματα. Εξ άλλου στο δημοψήφισμα είδαμε τι έγινε με τον Τσίπρα. Αυτό που πρέπει να κάνει η Εκκλησία, είναι να δηλώσει απερίφραστα προς όλους τους βουλευτές, ότι έχει κανόνες, απαράβατους, ιερούς κανόνες. Άρα όποιος βουλευτής ψηφίσει το επαίσχυντο, αντιχριστιανικό, αντικοινωνικό, αντεθνικό νόμο, που αφορά τον γάμο ομοφυλοφίλων, να τίθεται αυτομάτως εκτός εκκλησίας. Και να πω στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ότι όπλα έχει η Εκκλησία, απλά δεν τα χρησιμοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος. Και το όπλο είναι ισχυρό. Το ποίμνιο, η κοινωνία και οι παρά φύσιν επιλογές της κυβέρνησης. Όλα τα άλλα είναι δικηγορία και συνηγορία, Μακαριότατε, στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ, που επιβάλλουν αντιχριστιανικούς νόμους.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας