Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυγενάκης: Οι αλαζόνες της ΕΠΟ επιμένουν

Αυγενάκης: Οι αλαζόνες της ΕΠΟ επιμένουν

Ένας ακόμα… κρίκος προστέθηκε σήμερα (11/10) στην… αλυσίδα της «μονομαχίας» ΕΠΟ-ΓΓΑ, για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Η ομοσπονδία ζήτησε -με σχετική ανακοίνωσή της- από τον Λευτέρη Αυγενάκη να άρει τις ποδοσφαιρικές κυρώσεις για τις ομάδες που δεν έχουν ακόμα ή δεν θα ενταχθούν στο Μητρώο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, απάντησε με μια -προσαρμοσμένη στο ζητούμενό του- ρήση.

Ας τα πάρουμε όμως με τη χρονική τους σειρά τα γεγονότα. Η ΕΠΟ, εξέδωσε -βάσει δημοσιευμάτων- ανακοίνωση για την επόμενη κίνηση του υφυπουργού.

Σε αυτή, αναφέρει: «Σχετικά με δημοσιεύματα που σχετίζονται με τροπολογία που πρόκειται να ψηφισθεί, ως προς το θέμα του “Μητρώου”, θεωρούμε σκόπιμο να τονίσουμε τα ακόλουθα.

Η ΕΠΟ καλεί τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη να προβεί σε άρση των ποδοσφαιρικής φύσεως κυρώσεων από τον νόμο περί “Μητρώου” ούτως ώστε, η ΕΠΟ, σύμφωνα με την Ολιστική Μελέτη, το Καταστατικό της και τα Καταστατικά της FIFA και UEFA να προβεί άμεσα στην επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων».

Ο Λ. Αυγενάκης -αν και Κρητικός- απάντησε λακωνικά με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter. Χρησιμοποιώντας γνωστή ρήση, αλλά με παραλλαγές. Αφενός, το περιεχόμενό της, από ενικό το μετέτρεψε σε πληθυντικό.

Αφετέρου, δεν χρησιμοποίησε το τρίτο ενδεχόμενο της επικρατούσας εκδοχής αλλά μια άλλη… έκδοση. Χαρακτηρίζει τους επιμένοντες αλλαζόνες και όχι βλάκες/ηλίθιους.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Οι έξυπνοι… παραδέχονται!

Οι πονηροί… δικαιολογούνται!

Οι αλαζόνες… επιμένουν!»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας