Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΙωάν. Κεφαλογιάννης: «Να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας για την προάσπιση των εθνικών...

Ιωάν. Κεφαλογιάννης: «Να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων»

Ο υφυπουργός Εθνικής 'Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, παρέστη σήμερα στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων οπλιτών στο 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού στο Ρέθυμνο. Τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο διοικητής 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ταξίαρχος Μιχαήλ Πλουμής.

Ο υφυπουργός Εθνικής ‘Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, παρέστη σήμερα στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων οπλιτών στο 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού στο Ρέθυμνο. Τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο διοικητής 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ταξίαρχος Μιχαήλ Πλουμής.

Απευθυνόμενος στους νέους οπλίτες, ο κ. Κεφαλογιάννης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Κατά τη διάρκεια της θητείας σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα, να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας προσφέροντας τις υπηρεσίες σας για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, να συνεισφέρετε στο κοινωνικό σύνολο και επιπλέον να αποκτήσετε δεξιότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία».

«Να θυμάστε πάντα ότι, πρωταρχικό σας μέλημα πρέπει να είναι η ασφάλειά σας, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όχι µόνο στους χώρους εργασίας αλλά και στην ιδιωτική σας ζωή».

«Σας διαβεβαιώνω ότι, τόσο η πολιτική όσο και η στρατιωτική ηγεσία θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το επίπεδο της εκπαίδευσής σας να παραμείνει υψηλό και οι συνθήκες διαβίωσης να είναι τέτοιες, ώστε να μπορέσετε αναπόσπαστοι να φέρετε σε πέρας την αποστολή σας» τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομου, παρευρέθηκαν επίσης ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωποι της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, της δημοτικής αρχής, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Λιμενικής Αρχής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Σχολής Αστυφυλάκων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας