Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΟ Νίκος Δένδιας ο πλέον επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης στη δημοσκόπηση της...

Ο Νίκος Δένδιας ο πλέον επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης στη δημοσκόπηση της ALCO – Φεύγουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του ALPHA και της ALCO, με τον Νίκο Δένδια να αναδεικνύεται... MVP της Κυβέρνησης την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τους ψηφοφόρους τον έναν μετά τον άλλον.

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του ALPHA και της ALCO, με τον Νίκο Δένδια να αναδεικνύεται… MVP της Κυβέρνησης την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τους ψηφοφόρους τον έναν μετά τον άλλον.

Ο υπουργός Άμυνας βρίσκεται στο 32% ενώ στο 12% και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Τρίτη θέση για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με 10% και στην τέταρτη θέση ο Άδωνις Γεωργιάδης με 8%.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Alpha, με συσπείρωση μόλις στο 54% ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει το 10% των ψηφοφόρων του, το οποίο πηγαίνει στη Νέα Αριστερά. Σε ποσοστό 4% οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική κάρτα.

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει συσπείρωση 70%, με μόλις το 4% να πηγαίνει προς το ΠΑΣΟΚ και… κανείς προς τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η… αδιαφορία των Ελλήνων για τις ευρωεκλογές, καθώς μόλις οι 3 στους 10 δείχνουν τη διάθεση να ψηφίσουν!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας