Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΡαγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για σύγκληση της ΚΕ την Τετάρτη μετά...

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για σύγκληση της ΚΕ την Τετάρτη μετά την επιστολή Κασσελάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να μη συμμετάσχει στην Πολιτική Γραμματεία και την επιστολή που έστειλε προς τους αμφισβητίες του.

Με πολλά από τα στελέχη να χαρακτηρίζουν τη στάση του ως άκρως απαξιωτική και να τονίζουν ότι «ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με τον Κασσελάκη» και άτομα που τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή, να βρίσκονται πλέον απέναντί του, κατατέθηκε ήδη πρόταση για σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής την Τετάρτη.

Στην επιστολή που απέστειλε νωρίτερα, πυροδοτώντας τις νέες αντιδράσεις, ο Κασσελάκης αναρωτήθηκε γιατί δεν έγινε αίτημα για συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όλη τη χώρα, κάλεσε τα στελέχη να σταματήσουν τις «περίεργες διαρροές» αλλά και τα σενάρια για «δημιουργία κόμματος ΙΧ», ενώ ζήτησε από όλους όσοι τον αμφισβητούν, να σταματήσουν να κυνηγούν χίμαιρες.

Η όλη κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι δεν αποκλείεται πλέον συγκεκριμένα στελέχη με δυναμική στο κόμμα, να θέσουν ανοικτά ζήτημα αρχηγίας και ο κύκλος της εσωστρέφειας και της αυτοκαταστροφής να ξεκινήσει μια νέα… περιστροφή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας