Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΗ Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Πάνε για διάλυση...»

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Πάνε για διάλυση…»

Πολιτική δεν είναι μόνο τα… του οίκου μας κι αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι εμπλέκονται χρόνια με τα κοινά και έχουν μεγάλη εμπειρία. Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει θέση για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα τα σχόλιά της είναι ιδιαίτερα καυστικά.

Η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας κατέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για τη χθεσινή του παρέμβαση και το timing που επέλεξε να την κάνει, δεδομένου ότι τίναξε το συνέδριο στον αέρα. Παράλληλα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη ΝΔ όλοι διαγραφήκαμε αλλά ποτέ δεν αμφισβητήσαμε το κόμμα, γιατί έχει βάσεις και έχει ρίζες. Κι αυτό κάνει την πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτά που ζούμε σήμερα δεν τα έχουμε ξαναδεί. Καμία κυβέρνηση δεν ευνοείται από το να μην έχει αντιπολιτευση. Στον ΣΥΡΙΖΑ πάνε για διάλυση», είπε μεταξύ άλλων ενώ σχολίασε και τις αντιδράσεις της εκκλησίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έχει δικαίωμα να επιλέγει η Εκκλησία τον τρόπο που θέλει να κάνει τα μυστήριά της. Δεν είναι η αντίληψη που έχω για την εκκλησία, ο Χριστός είπε αγαπάτε αλλήλους. Ό Μητροπολίτης Πειραιώς έχει τις δικές του απόψεις, εγώ δεν είμαι βουλευτής Πειραιώς να με βγάλει έξω, οι ιερείς της Κρήτης δεν θα με βγάλουν»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας