Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚάνει πίσω ο Τεμπονέρας στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Κάνει πίσω ο Τεμπονέρας στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ επιταχύνονται, και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση.

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ επιταχύνονται, και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε στη Βουλή με τον Διονύση Τεμπονέρα και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. Αυτή η συνάντηση λαμβάνει χώρα στον απόηχο των εσωκομματικών εξελίξεων που πυροδοτήθηκαν από την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και την εναρκτήρια ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Συνέδριο του κόμματος.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας στην ομιλία στο κλειστό του TAE KWON DO ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος, με τη φράση «Εάν χρειαστεί για το κοινό καλό θα παραμερίσω», δείχνοντας ότι ο κ. Κασσελάκης θα βρει απέναντί του, πιθανότατα μόνο μία υποψηφιότητα.

Οι πιέσεις στην Όλγα Γεροβασίλη αυξάνονται με τις εσωκομματικές διεργασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Τα κεντρικά στελέχη του κόμματος, που ανήκουν στους επικριτές του Στέφανου Κασσελάκη, υποστηρίζουν πως «πρέπει να υπάρξει μια κοινή υποψηφιότητα απέναντι στον νυν Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» και αναζητούν ένα πρόσωπο που θα «ενώσει» τα αντιπολιτευόμενα κομμάτια εντός του κόμματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Όλγα Γεροβασίλη φαίνεται να είναι το πρόσωπο που θα βγει μπροστά και θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται να δείξουν και τη μελλοντική πολιτική κατεύθυνση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας