Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣτο Βερολίνο η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

Στο Βερολίνο η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB

 

Στο Βερολίνο μεταβαίνει σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να παραστεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin, μία εκ των μεγαλύτερων εκθέσεων της τουριστικής βιομηχανίας.

Η κ. Κεφαλογιάννη κατά τη διάρκεια της παραμονής της έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με ομολόγους της υπουργούς, καθώς και εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων, tour operators και αεροπορικών εταιρειών. Η υπουργός θα συναντηθεί με τους Έλληνες συμμετέχοντες επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα γερμανικά τουριστικά μέσα.

Στόχος των επαφών και συναντήσεων της υπουργού Τουρισμού είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην χώρα μας μέσω της ενίσχυσης της συνεργασίας με τους ισχυρούς παράγοντες της γερμανικής και παγκόσμιας τουριστικής αγοράς .

“Η εδραίωση της Ελλάδας ως κυρίαρχου τουριστικού προορισμού στην Γερμανία και παγκόσμια, η επέκταση της τουριστικής περιόδου, η ποιοτική και βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί την βασική στρατηγική παρουσίας μας στην διεθνή τουριστική έκθεση“, δήλωσε η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας