Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚυβερνητικές πηγές για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη: «Προσπαθεί να θυματοποιηθεί για...

Κυβερνητικές πηγές για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη: «Προσπαθεί να θυματοποιηθεί για να αποφύγει τις απαντήσεις»

Χθες, Κυριακή, υπήρξαν δύο ανακοινώσεις από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ο οποίος απεύθυνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα ερωτήματα, τόσο για τις εταιρίες του κ. Κασσελάκη όσο και για τα «παρα-συστήματα» που λειτουργούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του κ. Τσίπρα

Χθες, Κυριακή, υπήρξαν δύο ανακοινώσεις από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, όπως σημείωναν από την κυβέρνηση, ο οποίος απεύθυνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα ερωτήματα, τόσο για τις εταιρίες του κ. Κασσελάκη όσο και για τα «παρα-συστήματα» που λειτουργούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του κ. Τσίπρα – όπως, πλέον, ομολογούν και οι ίδιοι του οι υπουργοί.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι τα χθεσινά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και το μόνο που κάνει ο κ. Κασσελάκης είναι να προσπαθεί να θυματοποιηθεί για να αποφύγει τις απαντήσεις.

«Κανείς δεν τον ρώτησε γενικά για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, αλλά καλείται να απαντήσει για το αν γνωρίζει τι προβλέπει ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση του κόμματός του για τους πολιτικούς αρχηγούς και τις εκτός Ελλάδος εταιρίες.

Μια μέρα μετά, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές,

-Πόσες είναι αυτές οι εταιρίες του; Τι έχει κάνει για αυτές όπως προβλέπει ο νόμος;

-Πόσες από αυτές, μάλιστα, είναι σε φορολογικούς παραδείσους;

Σημειώνεται ότι για τη λάσπη που επιχείρησε να πετάξει χθες προς τον κ. Μητσοτάκη, έχει αποδειχθεί προ πολλού, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας